Victor Rebengiuc: Dezbaterea Vioricăi Dăncilă, o revărsare de mahalagism, țățism și minciună

Toată lumea trebuie să facă un efort minimal și să meargă la vot în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, declară la RFI actorul Victor Rebengiuc. El comentează acid prestația Vioricăi Dăncilă la dezbaterea de marți cu jurnaliștii.

R.B., joi 21 noiembrie 2019 , 16:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Victor Rebengiuc spune că alegerile prezidențiale de duminică reprezintă ”un moment de mare răscruce în privința viitorului țării noastre. Menținerea la Putere a Partidului Social Democrat este garanția sigură a distrugerii acestei țări.

Citeste si: Sondaj alegeri prezidențiale. Cifre surpriză! Cum stau în sondaje Iohannis și Dăncilă: ”Totul se joacă”

De aceea, toată lumea trebuie să facă acest efort minimal să meargă la vot, pentru a înlătura pentru totdeauna acest pericol, care a fost în permanență până acuma deasupra noastră”.

Citeste si: Ion Cristoiu, zero șanse pentru Viorica Dăncilă în turul II: ”Am informații dintr-un sondaj secret!”

Actorul critică prestația Vioricăi Dăncilă la dezbaterea de marți cu presa: ”Mi-am dat seama de ce președintele Iohannis nu a vrut să aibă o discuție în doi cu doamna Dăncilă, pentru că un asemenea lucru nu era cu putință. A fost ceva, o revărsare de mahalagism, de țățism, de minciună dusă până la capătul capătului, n-am văzut atâtea minciuni spuse cu seninătate, cu credință, cu siguranță, așa cum ne spune doamna Dăncilă”.

Sursa: rfi.ro


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si