Victoria, jurnalista bulgară violată şi ucisă la Ruse, legături strânse cu România. Lucra la o anchetă de deturnare de fonduri europene alături de un jurnalist de la noi

O crimă înfiorătoare a şocat Bulgaria. O jurnalistă a fost violată şi ucisă cu bestialitate, la fel ca în ţările sud-americane, acolo unde cartelurile de droguri fac legea.

C.I.P., luni 08 octombrie 2018 , 10:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Victoria Marinova lucra la oi televiziune locală din Ruse, dar făcea şi anchete despre diverse teme. Surse din poliţia bilgară susţin ca uciderea ei n-ar avea legătură cu anchetele de care se ocupa.

Jurnalista de 30 de ani a fost bătuta, violată şi ucisă, iar trupul ei a fost abandonat la marginea oraşului Ruse, într-o zonă plină de vegetaţie. Victoria avea legături şi cu România. La una dintre emisiunile sale ea a dicutat intens despre un caz de fraudă cu fonduri europene, iar printre invitaţii săi s-a numărat şi jurnalistul român, Attila Biro de la Rise Project.

Ministrul bulgar de interne, Mladen Mladenov a părut să ofere greutate altei ipoteze. "În apropiere este situat un spital pentru boli mintale şi îi investigăm pe cei internaţi acolo. Nu avem indicii că această crimă are legătura cu profesia victimei."

Bulgarii cred că îl vor prinde repede pe criminal, mai ales că deţin probe ADN care vor duce foarte rapid la identificarea celor vinovaţi. 

Te-ar putea interesa si