Victoria Marinova, jurnalista bulgară violată şi ucisă, lasă în urmă o fetiţă superbă

Jurnalista din Bulgaria ucisă la Ruse în timp ce făcea jogging pe promenada de lângă Dunăre lasă în urmă o fetiţă superbă.

G. S., joi 11 octombrie 2018 , 08:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Victoria Marinova îşi iubea foarte mult fetiţa, dovadă stând zecile de poze publicate pe pagina personală de facebook, în care apare împreună cu cea mică, în diferite ipostaze. Victoria Marinova a fost ucisă în localitatea bulgară Ruse. Tânăra jurnalistă în vârstă de 30 de ani a fost bătută şi violată înainte să fie omorâtă.

Trupul tinerei a fost găsit într-o zona greu accesibilă, în nişte tufişurile promenadei de lângă Dunăre. Potrivit datelor din anchetă, tânăra ziaristă a fost strânsă de gât până la moarte. Suspectul este un tânăr bulgar care a fost reţinut de autorităţile de la Sofia şi urmează să fie dus în faţa magistraţilor pentru a-şi primi pedeapsa. 

Victoria Marinova era divorţată

Jurnaliştii bulgari spun că Victoria Marinova a fost căsătorită, până în luna februarie a acestui an, cu Svilen Maximov, un om bogat şi influent din Bulgaria.

Acesta este CEO al companiei de internet Networx Bulgaria Ltd., iar cei doi au divorţat la începutul anului. Nu se cunosc alte detalii despre mariajul celor doi.

"Criminalul a vorbit, până acum, cu siguranţă, cu cineva. El există, e printre noi. Rog toată populaţia să dea orice mic indiciu referitor la cine este el", a spus Plamen Stoilov, primarul oraşului Ruse.

Trupul neînsufleţit al Viktoriei Marinova a fost găsit, sâmbătă, pe malul Dunării de către un trecător. Aceasta ar fi fost omorâtă prin asfixiere, iar unele surse indică faptul că a fost şi violată.

Te-ar putea interesa si