Victoria, o copilă de 14 ani, a fost ucisă cu lovituri de ciocan, iar apoi agresorul a făcut sex cu corpul ei! Tânărul agresor este un puşti de 16 ani! E înfiorător cum a fost găsită fetiţa

O tragedie cumplită s-a petrecut în Marea Britanie, în Wolverhampton, acolo unde poliţiştii au găsit pe un câmp trupul semi dezbrăcat al unei fetiţe de 14 ani.

C.I.P., vineri 30 noiembrie 2018 , 14:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Viktorija Sokolova a fost găsită pe o bancă în West Park, în localitatea Wolverhampton din Marea Britanie. Ea a fost ucisă cu bestialitate cu lovituri repetate de ciocan, ea prezentând pe trup nu mai puţin de 21 de lovituri de ciocan. Craniul era complet zdrobit, iar coloana vertebrală a fost ruptă în două.

Vinovat este tot un minor, un puşti de 16 ani, care este judecat în prezent la Curtea de Corupţie din Wolverhampton. Băiatul este acuzat de crimă, dar şi de viol. După ce a ucis-o pe fetiţă, băiatul a făcut sex cu corpul ei.

Din informaţiile date publicităţii de către poliţişti, băiatul i-a dat întâlnire la miezul nopţii fetiţei, iar aceasta s-a prezentat, chiar dacă mătuşa ei s-a opus vehement acestui lucru. "Ne-a spus că vrea să plece cu acest băiat la Londra. Era sătulă de Wolverhampton.", au povestit rudele fetei.

Apoi, au primit un mesaj de la poliţişti în care erau anunţaţi că fata a fost găsită moartă pe o bancă din West Park.

Poliţiştii cercetează cazul şi vor să afle cine sunt toţi cei vinovaţi pentru această tragedie uriaşă. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si