Anna Indiana este numele primei cântărețe și compozitoare generate de inteligența artificială. Piesa ei, intitulată "Betrayed by this Town" a strâns peste 24 de milioane de vizualizări pe platforma X. Numele său vine de la Artificial Neural Networks Accelerate Innovative New Developments, Igniting A New Age, adică în traducere rețelele neuronale artificiale accelerează noile dezvoltări inovatoare, aprinzând o nouă eră.

Cum se descrie Anna Indiana?

Acolo, au apărut însă și criticile pentru "popstarul AI", despre care au spus că este 'oribilă' și 'enervantă'. Cântăreața, care este perfectă din toate punctele de vedere și-a făcut și o prezentare. În videoclipul postat și pe Youtube, tânăra stă lângă un microfon în ceea ce pare a fi o cameră de zi mare. 

În introducerea cântecului, ea a anunțat: "Bună ziua lume, numele meu este Anna Indiana și sunt atât de încântată să împărtășesc muzica mea cu voi".

Cântăreață inteligența artificială

Ea este Anna Indiana, cântăreața generată de AI.

[Sursa foto: X]

Citește și: Doar 2% dintre oameni găsesc cele două chipuri ascunse în imaginea de mai jos

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

"Pentru că sunt o cântăreață și compozitoare generată de inteligența artificială, totul de la tonalitate, tempo, succesiune a acordurilor, note, ritm, versuri, până la imagine și interpretare este generat prin inteligența artificială. Sper să vă placă", s-a descris Anna Indiana.

Versurile piesei cântate de ea sunt unele triste, în timp ce pe fundal sunt auzite acorduri de pian și chitară.

"Stând la cafeneaua mea preferată, sorbindu-mi ceaiul, e sâmbătă, gândindu-mă la tot ce le-a făcut tuturor.

Acest oraș este plin de vise frânte, de speranțe spulberate și de vise tăcute", cântă artista generată de inteligența artificială.

Unii au rămas impresionați de noua apariție, în timp ce unii sunt dezgustați

Un internaut s-a speriat de ceea ce a transmis Anna Indiana și s-a întrebat dacă cumva inteligența artificială amenință că va foc orașelor. Cu toate acestea, unii s-au arătat încântați de noua lansare, susținând că performanța muzicală mediocră a atenuat unele dintre temerile lor legate de o inteligență artificială prea puternică.  

Înfățișarea Annei a fost creată cu ajutorul instrumentului DALL-E AI, precum și a unor funcții AI din Photoshop. Versurile melodiei sale au fost create cu ajutorul unui șir de promptere pe ChatGPT4, care sunt apoi potrivite cu o melodie folosind un cod personalizat.  

Cântăreață inteligența artificială

A apărut prima cântăreață generată de inteligența artificială.

[Sursa foto: X]

Citeste si: Gagea și Alexandra, din nou împreună? Cum a fost sărutul din Camera roșie: „Am avut o noapte turbată. Vreau să zic că m-am odihnit foarte bine.”- kfetele.ro

Citeste si: Momente memorabile pe Arena Națională. Membrii trupei Coldplay, gest inedit pentru Babasha, în a doua seară de concert- VIDEO- radioimpuls.ro

Citește și: Robotul ucigaș: a prins un angajat de 40 de ani, nu i-a dat drumul și apoi l-a strivit pe o bandă transportoare

”S-ar putea să nu vă placă muzica mea astăzi, dar, așa cum am spus, acesta este doar primul pas. Uneori, a face acest prim pas este cea mai grea parte”, a mai spus Anna Indiana.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si