Anna Indiana este numele primei cântărețe și compozitoare generate de inteligența artificială. Piesa ei, intitulată "Betrayed by this Town" a strâns peste 24 de milioane de vizualizări pe platforma X. Numele său vine de la Artificial Neural Networks Accelerate Innovative New Developments, Igniting A New Age, adică în traducere rețelele neuronale artificiale accelerează noile dezvoltări inovatoare, aprinzând o nouă eră.

Cum se descrie Anna Indiana?

Acolo, au apărut însă și criticile pentru "popstarul AI", despre care au spus că este 'oribilă' și 'enervantă'. Cântăreața, care este perfectă din toate punctele de vedere și-a făcut și o prezentare. În videoclipul postat și pe Youtube, tânăra stă lângă un microfon în ceea ce pare a fi o cameră de zi mare. 

În introducerea cântecului, ea a anunțat: "Bună ziua lume, numele meu este Anna Indiana și sunt atât de încântată să împărtășesc muzica mea cu voi".

Cântăreață inteligența artificială

Ea este Anna Indiana, cântăreața generată de AI.

[Sursa foto: X]

Citește și: Doar 2% dintre oameni găsesc cele două chipuri ascunse în imaginea de mai jos

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Pentru că sunt o cântăreață și compozitoare generată de inteligența artificială, totul de la tonalitate, tempo, succesiune a acordurilor, note, ritm, versuri, până la imagine și interpretare este generat prin inteligența artificială. Sper să vă placă", s-a descris Anna Indiana.

Versurile piesei cântate de ea sunt unele triste, în timp ce pe fundal sunt auzite acorduri de pian și chitară.

"Stând la cafeneaua mea preferată, sorbindu-mi ceaiul, e sâmbătă, gândindu-mă la tot ce le-a făcut tuturor.

Acest oraș este plin de vise frânte, de speranțe spulberate și de vise tăcute", cântă artista generată de inteligența artificială.

Unii au rămas impresionați de noua apariție, în timp ce unii sunt dezgustați

Un internaut s-a speriat de ceea ce a transmis Anna Indiana și s-a întrebat dacă cumva inteligența artificială amenință că va foc orașelor. Cu toate acestea, unii s-au arătat încântați de noua lansare, susținând că performanța muzicală mediocră a atenuat unele dintre temerile lor legate de o inteligență artificială prea puternică.  

Înfățișarea Annei a fost creată cu ajutorul instrumentului DALL-E AI, precum și a unor funcții AI din Photoshop. Versurile melodiei sale au fost create cu ajutorul unui șir de promptere pe ChatGPT4, care sunt apoi potrivite cu o melodie folosind un cod personalizat.  

Cântăreață inteligența artificială

A apărut prima cântăreață generată de inteligența artificială.

[Sursa foto: X]

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Robotul ucigaș: a prins un angajat de 40 de ani, nu i-a dat drumul și apoi l-a strivit pe o bandă transportoare

”S-ar putea să nu vă placă muzica mea astăzi, dar, așa cum am spus, acesta este doar primul pas. Uneori, a face acest prim pas este cea mai grea parte”, a mai spus Anna Indiana.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si