VIDEO - A fost prelungită starea de alertă. Revelion fără petreceri publice

Starea de alertă în România a fost prelungită. De sărbători, colindatul din casă în casă ar trebui limitat, iar de Revelion petrecerile publice sunt interzise.

Author: Iulian Ciurea vineri 11 decembrie 2020 , 15:03

raed arafat
Raed Arafat i-a avertizat pe români ca în perioada sărbătorilor să limiteze vizitele, prezenta grupurilor mari de persoane la traditia taierii porcului si să evite mersul la colindat.
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Prelungire a starii de alerta pe inca 30 de zile patrand masurile existente acutalmente ”, este anunțul lui Raed Arafat.


Exista insa o reglementare in plus i n ceea ce priveste partiile de ski, mai precis transportul pe cablu.

„Daca cabina are capacitatea de 20 de persoane, doar 10 persoane pot fi transportate cu cabina. Teleskiurile, telescaunele vor functiona mai departe in conditii de normalitate”, a spus Arafat.

Petrecerile publice de Revelion sunt interzise în starea de alertă

Raed Arafat i-a avertizat pe români ca în perioada sărbătorilor să limiteze vizitele, prezenta grupurilor mari de persoane la traditia taierii porcului si să evite mersul la colindat.

„Colindatul poate sa fie cate 3 persoane care merg de la casa la casa, dar sfatul este evitati acest lucru chiar daca e o traditie.

Mersul din casa in casa, intratul in mai multe case deodata in aceeasi zi, mai te intalnesti cu cineva mai scoti masca, riscul de infectie creste foarte mult”, a precizat șeful DSU.

Nici petrecerile publice de Revelion nu vor avea loc anul acesta.
„Nu vor fi festivitati cum au fost in alti ani in centtrusau cu sute de oameni care sa se intalneasca pentru acest moment”, a precizat Arafat.

Ramane in vigoare inca 30 de zile, incepind cu 14 decembrie si carantina pe timp de noapte iar autoritatile anunta ca intensifica toate controalele pentru verificarea respectarii masurilor impuse de starea de alerta.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si