Au fost prinși, iar unul dintre ei este arestat. Familiile lor spun că nu aveau telefoane și ar fi plecat să ceară ajutor, nicidecum nu ar fi avut de gând să recurgă la crunta înscenare.

”L-au lăsat să moară ca pe un câine... Ca un câine a murit copilul meu! Dacă legea nu face dreptate, mi-o fac cu mâna mea! Copilul ăsta nici măcar o muscă nu a omorât cu mâna lui!”, spune mama lui Andrei.

Anesteziată de o durere care-i frige sufletul, mama adolescentului de 18 ani, al cărui destin s-a frânt brutal, simte că nu-și va reveni vreodată din șoc.

Andrei se afla în mașină cu patru tineri

Andrei era în mașină cu alți patru tineri, între care doi minori. Se îndreptau din comuna Stănești, Vâlcea, spre Măciuca, dar viteza ametițitoare l-a făcut pe șofer să piardă control volanului, iar autoturismul a lovit un pod și s-a prăvălit într-o râpă adâncă de 5 metri. Andrei era pe bancheta din spate și a rămas prins între fiarele contorsionate ca într-o menghină.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Șoferul sinucigaș a lăsat un bilet de adio: ”Nu mai suport să trăiesc așa”

Speriați, ceilalți l-au abandonat acolo și au fugit ca niște lași, acuză apropiații victimei. În loc să sune la 112, ei au anunțat un consătean de accident, iar acesta din urmă a alertat autoritățile, dar cineva a omis să precizeze că cineva rămăsese rănit acolo.

Mai bine de două ore ar fi agonizat Andrei până când a venit un echipaj de salvare.

Inițial, polițiștii au crezut că Andrei fusese la volan și asta pentru că, spun sătenii, trupul băiatului ar fi fost mutat pe scaunul din față. Mai mult, familia victimei susține că șoferul băuse înainte să se urce la volan.

Citeste si: VIDEO| Tată şi fiică, omorâţi de un sinucigaş

Nu au recunoscut că au fost cu el în mașină

Când anchetatorii le-au dat de urmă fugarilor, niciunul nu a recunoscut că ar fi fost în mașină. Sinceritatea s-a strecurat abia când au puși față în față cu probe de netăgăduit. Cel care a condus mașina a fost arestat preventiv- acuzat fiind de ucidere din culpă, fugă de la locul accidentului şi lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Mama lui are o altă variantă despre terifiantul episod. Că și-ar fi pierdut telefonul și de aceea nu a putut suna la 112, ci s-a dus să ceară ajutor.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Povestea de viață a lui Andrei e una sfâșietoare. În urmă cu trei ani și-a pierdut tatăl, iar până acum o lună, mama lui și fratele mai mare erau plecați în Italia, iar el avusese grijă de sora de 13 ani. Acum, terminase liceul, iar femeia s-a întors acasă să-i ia în străinătate și pe cei doi.

Citeste si: Ce scria în biletul de adio al tânărului care a provocat accidentul mortal de la Craiova


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si