VIDEO | Abator clandestin, descoperit de polițiști în curtea unui bărbat din sectorul 2 al Capitalei

Un abator clandestin a fost descoperit de polițiști în curtea unui gospodar din sectorul 2 al Capitalei. Omul creștea zeci de porci într-o baie improvizată, iar acum s-a apucat să-i taie în condiții greu de închipuit și să-i vândă.

Author: A.N.C sâmbătă 14 decembrie 2019 , 19:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Vecinii se plâng că de ani de zile îndură un chin și că au făcut reclamații, dar abia acum par autoritățile dispuse să și ia măsuri. Atenție, sunt imagini care vă pot afecta emoțional.

Ferma și abatorul clandestin au fost încropite de un bucureștean chiar în curtea casei din sectorul 2 al capitalei.

Acolo- porcii trăiau înghesuiți într-o baie dezafectată și vedeau lumina zilei numai atunci când erau sacrificați. La scene înfiorătoare asistă șocați toți vecinii.

Porcii tăiați sunt transportați cu roaba până la poartă- la mașinile clienților. Iar sângele amestecat cu noroi curge pe stradă spre groaza oamenilor care se plâng că trăiesc acest calvar de câțiva ani, că au făcut nenumărate plângeri dar nimeni nu a luat nicio măsură.

Citeste si: Caz șocant la Vaslui. Un bărbat, acuzat că a furat un cadavrul de la morgă pentru a pune mâna pe banii de înmormântare

Citeste si: Caz halucinant. Un bebeluș român a fost găsit mort pe străzi

Citeste si: Angela Rusu, momente cumplite. Restaurantul său arde în flăcări

În această dimineață- polițiștii au aflat că urma să vină un client și au organizat un flagrant în urma căruia au confiscat o mașină plină și au trimis probe de carne la analize să vadă dacă nu cumva porcii erau bolnavi.

 

Culmea e că în trecut Direcția Sanitar Veterinară a fost în control și spune că nu a găsit nicio neregulă. Poliția Locală în schimb l-a amendat pe proprietar de mai multe ori.

Cel care sacrifică porcii în astfel de condiții spune că de la el din curte nu a răzbătut niciodată niciun miros. Recunoaște- totuși- că nu a sacrificat porcii în condiții demne de o lume civilizată.

Acum sunt așteptate rezultatele analizelor de carne. Polițiștii l-au amendat deja pentru că nu avea acte pe niciun dintre porcii sacrificați pe care se pregătea să îi vândă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si