Scenariul pe care Alexander Zudor îl punea la cale înante de fiecare atac pare desprins din filme. Ca să îşi şteargă urmele, actorul avea în dulap un costum care îi definea rolul ce avea să îl joace atunci când își țintea victima.

Când pleca de acasă purta o geacă neagră ce avea două fețe- imediat după ce pleca de la fața locului o întorcea pe partea cealaltă pentru a nu fi prins dacă victima dădea detalii despre ținuta vestimentară.


Ba mai mult, bărbatul căuta victime sigure, spun anchetatorii- fete scunde care aveau o forță musculară redusă. Astfel era sigur că le poate agresa fără ca ele să îi poată opune rezistenţă.

Citeste si: VIDEO- Victimele actorului violator își amintesc cu groază de atacuri

Specialiştii spun că actorul are profilul unui psihopat

"Ca să aibă mai multă putere, să le manipuleze, să le ducă în punctul în care să își manifeste sadismul, violența, tot ce ține de actul de a viola" - Specialiştii spun că actorul are profilul unui psihopat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Își pregătesc foarte minuțios totul, în detaliu, inteligența prin care fac tot ca să scape de repercusiuni, să nu fie prinși, observați", spune Leliana Pârvulescu, profiler criminalist.

Citeste si: VIDEO- Cunoscut actor și fotomodel,atacator îmbrăcat în om al străzii

Familia actorului, în stare de șoc

Familia actorului este în stare de șoc și spune că individul avea o viață perfectă- se comporta exemplar cu cei doi băieți pe care îi are și niciodată nu lăsa să se înțeleagă că seara el suferea o transformare diabolică.

"Din păcate, am ajuns să depind de cineva, s-a schimbat ritmul meu și al părinților mei care sunt și ei speriați, a fost și pentru ei o traumă. Am ajuns să depind de ei... Este foarte trist să îmi văd mama venind să mă ia de la muncă cu bâta după ea pentru că îi este foarte frică", spune una dintre victime, Raluca.

Deși tinerele pe care le-a atacat sunt și acum în stare de șoc, pe Alexander Zudor pare că traumele fetelor nu îl ating câtuși de puțin- dacă inițial nu a recunoscut nimic, după câteva ore le-a spus polițiștilor că este chiar el o victimă- a pus totul pe seama unor dereglări psihice care să îl poată absolvi de orice vină.

Psihopatia îi cerea să joace roluri

"Eu cred ca si a ales meseria pentru ca psihopatia lui ii cerea sa joace roluri", spune profilerul criminalist. Vecinii spun că individul era extrem de discret, mulți dintre ei nici nu l-au văzut vreodată.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

"Sincer, nici nu mi vine să cred că a locuit cineva aici care a putut să facă așa ceva.

Eu lăsam mereu ușa deschisă.. acum o să fiu cu băgare de seamă, o să încui și ziua", spune un vecin al actorului.

Între timp, Alexander Zudor va fi dus din nou în fața judecătorilor pentru că a contestat arestul preventiv. Dacă va fi găsit vinovat de acuzațiile de viol și tentativă de viol, el riscă ani grei de închisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: