Pe langa ei, in Statiunea Mamaia se distreaza si turistii veniti pentru festivalul Neversea. Asa ca perla litoralului s-a trasformat intr-o mare de oameni.

Aceste 4 domnisoare abia au terminat bacalaureatul. Au sosit la mare cu dorinta de distractie si pofta de mare si soare.

Citeste si: Mama lui Mircea Badea, atac la Ion Caramitru: ”Merită să te pozezi cu paiața oxigenată!”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Omul de încredere al lui Gigi Becali ridică 12 blocuri pe malul unui lac! Vezi cum arată proiectul imobiliar al lui Teia Sponte!

Citeste si: Şoferul maşinii cu numere anti PSD e dezamăgit de politicienii pe care i-a susţinut: "Vă băteaţi cu pumnii în piept că o să încercaţi să schimbaţi Guvernul"

Cele 4 fete nu sunt singure. Au alaturi cateva prietene din Galati care s-au inscris la facultate si vor sa profite de vacanta, chiar daca e una scurta.

Pe timpul zilei, domnisoarele danseaza pe nisipul fierbinte, iar seara in ringul de dans de la club. Si-au calculat dinainte bugetul si isi pemit sa-si faca toate poftele chiar daca suntem in plin sezon estival cand preturile au crescut cu 30 la suta. Acest tanar are o lista intreaga cu diverse calcule.

Totul incepe cu cei 800 de lei camera pe noapte.

Plajele din Statiunea Mamaia au fost pline de turisti sambata dupa-amiaza, iar patronii de beach-club-uri au pregatit show-uri cu animatoare pentru a atrage cat mai multi clienti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si