Omul de încredere al lui Gigi Becali ridică 12 blocuri pe malul unui lac! Vezi cum arată proiectul imobiliar al lui Teia Sponte!

Apropiaţii lui Teia Sponte ştiu că omul de încredere al lui Gigi Becali ridică 12 blocuri.

Author: Matei Vaihan sâmbătă 06 iulie 2019 , 18:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nu mai e un secret că omul de încredere al lui Gigi Becali ridică 12 blocuri. “Omul de afaceri Teia Sponte (59 de ani), fost vicepreședinte al echipei Steaua București și prieten apropiat al lui George Becali, pregătește un proiect rezidențial cu 12 blocuri pe un teren pe care a funcționat un depozit al fostei fabrici Marmura, lângă fosta Bază Nautică și de Agrement Străulești, zonă în care au fost tranzacționate o serie de terenuri valoroase în ultimii ani. Cel mai probabil, terenul va fi vândut. “Agro Industriala Mogosoaia (fosta firmă agricolă IAS Mogoșoaia) a fost privatizată în 2000, majoritatea acțiunilor firmei fiind cumpărate de Asociația Salariaților. Teia Sponte, ca fost angajat, a reușit în câțiva ani să dobândească controlul asupra firmei, care în 2004 a fost împroprietărită de Ministerul Agriculturii cu mai multe terenuri valoroase.”
, a dezvăluit profit.ro.( vezi cum a fost la nunta lui Gigi Becali cu Luminiţa)

Citeste si: Sora lui Gigi Becali a murit la 44 de ani! Ce dramă cumplită

Omul de încredere al lui Gigi Becali ridică 12 blocuri. Terenul are aproape 35.000 de metri pătraţi

„Unul dintre acestea este lotul în suprafață de 34.649 metri pătrați amplasat chiar lângă noul Terminal Multimodal Străulești, parcarea cu 660 de locuri finalizată de Metrorex la finalul anului trecut. Pe terenul lui Teia Sponte a funcționat în trecut un depozit al Marmura București, fabrica propriu-zisă, din Bucureștii Noi, fiind cumpărată de sud-africanii de la Prime Kapital, care fac în loc un ansamblu rezidențial cu 458 de apartamente. Proprietatea lui Sponte mai este mărginită de fostul Ștrand Străulești de pe malul lacului cu același nume. La începutul lunii trecute, firma lui Teia Sponte, prin care deține acest teren, a pus în dezbatere publică un Plan Urbanistic Zonal care prevede construcția unui ansamblu rezidențial cu funcțiuni conexe format din trei imobile cu patru etaje, unul cu cinci, unul cu opt și șapte cu nouă etaje”, a mai relatat profit.ro.

Omul de încredere al lui Gigi Becali ridică 12 blocuri. Terenul valorează 7 milioane de euro

E clar că omul de încredere al lui Gigi Becali ridică 12 blocuri. “În total 12 imobile care ar putea cuprinde sute de locuințe, potrivit estimărilor Profit.ro. În urmă cu trei ani, un alt teren primit de firma lui Sponte de la Ministerul Agriculturii, aproape de malul lacului Grivița, a fost cumpărat cu circa 27 milioane de euro de divizia imobiliară a grupului suedez IKEA. Afacerea l-a propulsat pe Sponte direct în rândul milionarilor. Dat fiind profilul de investitor oportunist al lui Teia Sponte, cel mai probabil și terenul din Străulești va fi vândut. Prețul de vânzare, estimat de Profit.ro, este de circa 7 milioane de euro”, s-a mai scris despre afacerile lui Teia Sponte.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si