”Este panică în Târgu Mureș, după ce doi urși și-au făcut apariția pe platoul Cornești. Locul este frecventat des de localnici pentru plimbări și sport în aer liber, și doar o minune a făcut ca sălbăticiunile să nu atace pe nimeni. Ce măsuri au luat autoritățile știe colega mea, Silvia Cseh. Bună seara, Silvia!”, a transmis Christian Sabbagh.

”Bun găsit! Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se vede cum unul dintre urși fuge în spatele unui cuplu care se plimbă pe Platoul Cornești, iar lângă aceștia, pe pista de alergare se antrenau mai mulți sportivi.

Din fericire, animalul traversează aleea fără să îi atace pe cei din jur. La câțiva pași, un alt trecător a surprins celălalt urs care se plimba printre tonetele cu mâncare. După câteva ore, animalele au revenit, dar de data aceasta au fost surprinse la intrarea în grădina zoologică. Oamenii care le-au văzut au sunat imediat la112, iar autoritățile au trimis un mesaj Ro Alert. La fața locului au ajuns echipajele de jandarmi care au patrulat cu sirenele pornite pentru ca urșii să se retragă în pădure. Autoritățile au montat și o cușcă de capturare în locul în care animalele își fac apariția destul de frecvent și în continuare zona este monitorizată de către cei de la Jandarmerie, dar și de vânători. De asemenea, oamenii sunt îndemnați să evite plimbările de seară în această zonă. Momentan, acestea sunt informațiile de aici. La revedere”, a spus Silvia Cseh.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si