Andreea Antonescu: Alo, vreau și eu să trimiteți o mașină la Exclusive Residence.

Dispecer 112: Unde e asta?

Ștefan Manolache: Andreea Antonescu, lasă telefonul...

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Andreea Antonescu: Ștefan, vreau să plec, acum, de-aici!

Dispecer 112: Unde, doamnă? Andreea Antonescu:... știu... și asta numai din cauza..pe care mi le faci!

Înainte ca Andreea Antonescu să ofere vreun indiciu despre unde se află, apelul s-a întrerupt brusc.Ca să găsească adresa, polițiștii au cerut coordonatele și au aflat că strigătul de ajutor a venit dintr-un complex rezidențial din Iași.

Imediat, au plecat într-acolo două echipaje numai că n-au reușit să identifice apartamentul, iar ea nu le-a mai răspuns la telefon. Cu singurul indiciu pe care l-au avut, acela că apelanta a fost Andreea Antonescu, l-au sunat pe iubitul vedetei, dar degeaba.

CLAUDIA COSTANDIȘ, reporter Kanal D: Când au văzut că nu-l găsesc nici pe el, nici pe iubita sa celebră, polițiștii au mers tatăl lui Ștefan Manolache, un cunoscut afacerist din Iași. Surprins să-i vadă, bărbatul le-a deschis ușa, apoi, și-a sunat- disperat- fiul. La scurt timp după convorbireatelefonică, oamenii legii au bătut din nou la ușa cuplului monden.

Citeste si: Andreea Antonescu, prima reacție după apelul fals la 112

Andreea Antonescu, la 112: „Vreau să trimiteți o mașină!”

După 4 ore, când într-un final a deschis ușa, Andreea Antonescu părea teafără și nevătămată. Surse din poliție spun însă că se cam clătina pe picioare și nici coerentă nu prea era. În aceeași stare euforică, ar fi fost și iubitul.BEATRICE ROMANESCU- PURTĂTOR DE CUVÂNT AL IPJ IAȘI- Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă. Aceasta a negat faptul că a efectuat apelul și a declarat că nu are nicio problemă. În consecință, femeia a fost sancționată contravențional cu amendă de 4 000 de lei.

La câteva ore după bizara întâmplare, cântăreața a venit cu lămuriri. Nu așa s-a întâmplat, le transmite fanilor, dar nici nu contestă amenda.

ANDREEA ANTONESCU: N-am fost deloc sechestrată.

În clipul pe care l-a postat pe Instagram, Andreea Antonescu pretinde că altcineva- care era în vizită- ar fi apelat, din greșeală, 112. Când a răspuns, angajatul STS ar fi interpretat greșit o discuție pe care ea o purta cu iubitul, în acel moment.

ANDREEA ANTONESCU: Pe fundal, eu mă rugam să îmi dea cheile de la mașină să îmi iau acele țigări, nu găseam nici cheile de la casă, nici telefonul și ce s-a înregistrat la 112, ați văzut și voi, ca și mine.

Citeste si: Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată. „Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!”- kfetele.ro

Citeste si: Câţi bani a încasat Babasha la concertul Coldplay?! Invitatul trupei britanice lămureşte orice speculaţie: "Sunt niște idioețenii foarte mari"- radioimpuls.ro

Citeste si: Poliția o contrazice pe Andreea Antonescu, după ce a a spus că un copil a sunat la 112. Avem înregistrarea apelului 112 dintre artistă și dispecerul poliției


Potrivit unor surse din poliție, altfel stă povestea. Cei doi îndrăgostiți- a căror relație n-a fost mereu lapte și miere- au golit mai multe pahare, apoi s-ar fi luat la ceartă. În toiul discuției aprinse, vedeta a vrut să părăsească apartamentul iubitului însă el i-ar fi interzis, moment în care ea a sunat la 112.!! Chiar dacă a negat scandalul, adevărul a ieșit la iveală odată cu înregistrarea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si