Anul Bivolului de Metal ne va aduce o doză mare de impulsivitate, ne explica maestrul feng shui Cristina Groza. Aceasta inseamna ca dacă nu ne temperăm mai mult vom avea parte de conflicte și certuri dese.

„Pentru că este anul diplomației, al bijuteriei, este un an compus din metalul în pe bou, de aceea am venit și eu cu această bijuterie că să fiu cât mai aproape de simbolismul ei.

Este un an in care invatam valoarea adevarata. putem sa ne dam valoare”, spun specialiștii.

Noul al chinezesc este unul al energiilor si inovatiilor.

Ce ne așteaptă în anul Bivolului de Metal

„Sa nu ne mire daca anul acesta se va descoperi un vaccin foarte eficient in lupta aceasta cu pandemia,cei carora le este favorabil focul ar trebui sa poarte mai mult rosu anul acesta, sa mancam mai multa proteina, carne rosie, sau vegetarienii macar peste rosu”, spun specialiștii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Dintre semnele zodiacului chinezesc, nativii nascuti in anul Caprei si cei din anul Boului trebuie sa fie mai atenti.

„Cei care sunt inascuti în ani de capra, acestora li se cere să aducă schimbări în viață lor. Își fac curat în anturaj, își pot schimbă carieră dacă o diresc, pot schimbă casă, țară Cei născuți în an de bou, lor li se recomanda sa fie mai umili, sa stea low, mici in fata sefilor”, spun specialiștii.

Pentru oamenii cu idei si planuri marete este un an ala prosperitatii, ne spune Cristina Groza.

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si