Daca a fost accident, sinucidere sau o crima sunt intrebari la care anchetatorii cauta inca raspunsuri. Cert e ca in ultima vreme, Razvan Ciobanu se lupta cu o depresie puternica, fapt recunoscut de designer. Oricare ar fi adevarul, lumea modei a mai pierdut o personalitate marcanta.

Cel mai important element al anchetei va veni de la medicii legisti. In urma autopsiei vor afla daca Rãzvan Ciobanu a murit in urma loviturilor provocate in timpul izbirii masinii de copaci, si mai ales daca era sau nu sub influenta alcoolului si a

drogurilor.

Citeste si: VIDEO| Moartea lui Răzvan Ciobanu, un mister! Imaginile teribile descriu un traseu CIUDAT pe care deocamdată nimeni nu și-l explică

Citeste si: Șocant! După accidentul în care Răzvan Ciobanu a murit, mai mulți localnici i-ar fi furat lucruri din mașină

Citeste si: Ultima poză cu Răzvan Ciobanu în viață! SEMNUL care parcă anunța tragedia care a șocat România

La locul accidentului nu exista urme de franare – de regula anchetatorii iau in calcul doua ipoteze de lucru. Fie a dormit la volan, fie vorbim de o sincucidere.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Simpla ipoteza sau nu, cert este ca designerul a avut in viata mai multe momente de cumpana si s-a luptat cu boala nevazuta, dar care nu iartã: depresia.

Citeste si: Vica Blochina, prima declarație după ce s-a aflat că trebuia să fie în mașină cu Răzvan Ciobanu: „Mă doare tare rău”

Citeste si: Cei care au petrecut alături de Răzvan Ciobanu aseară au rupt tăcerea: „I-a promis că va reveni și…”

Citeste si: A cui era mașina în care a murit Răzvan Ciobanu? „El nu avea mașină”

Mai exista si varianta medicala. Creatorul de moda putea suferi un atac de cord sau un accident vascular si e posibil sa fi fost inconstient atunci cand masina de teren pe care o conducea a parasit soseaua si a luat-o pe camp.

De asemenea, tot legistii vor putea spune daca Rãzvan Ciobanu era mort la momentul impactului cu pomii si s-ar putea contura ipoteza unei crime.

Razvan Cioban a avut o viata plina de controverse. Depresii, faliment, acuzatii de consum de stupefinte, tradat de prieteni si batut de iubit. Toate aveau sa ii subrezeasca psihicul si sa il faca sa recunoasca public problemele cu care se confrunta, mai ales dupa ce a fost desfigurat dupa o bataie cu forstul partener de viata.

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă- radioimpuls.ro

Citeste si: Familia lui Răzvan Ciobanu a ajuns la morgă! Părinții, chemați să recunoască cadavrul

Citeste si: VIDEO| Localnicii care l-au găsit pe Răzvan Ciobanu fac declarații cutremurătoare! Ce au găsit în mașina creatorului de moda

Citeste si: Razvan Ciobanu ar fi putut scapa cu viata din accidentul care l-a ucis? Titi Aur, declaratie incredibila: "Sunt 90% sigur"

Cu doar cateva zile inainte de sfarsitul tragic al desingnerului, acesta se impacase cu fostul iubit.

"Nu mai pot sã spun nimic. Sunt terminat, nu îmi vine sã cred!(...) Ne impacaseram. Razvan era un tip extraodrinar. Macar pentru asta este un pacat, o pierdere, de nu pot spune. Am vorbit cu el chiar ieri, am stat putin de vorbã la telefon. Acum... Ce pot sa mai spun, nu mai am cuvinte, ceea ce s-a întamplat e cumplit, e o tragedie"

Toti apropiatii se declara socati de moartea creatorului de moda.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si