Creatorul de moda era la volanul unei masini de teren care nu-i apartinea, cand a iesit, dintr-o data, de pe sosea si a lovit mai multi copaci. Inainte sa moara, fusese la o petrecere, in statiunea Mamaia, de unde ar fi plecat insa repede.

Citeste si: Șocant! După accidentul în care Răzvan Ciobanu a murit, mai mulți localnici i-ar fi furat lucruri din mașină

Citeste si: Ultima poză cu Răzvan Ciobanu în viață! SEMNUL care parcă anunța tragedia care a șocat România

Citeste si: Vica Blochina, prima declarație după ce s-a aflat că trebuia să fie în mașină cu Răzvan Ciobanu: „Mă doare tare rău”

Politistii au gasit asupra lui o biblie, o carte de identitate care nu era a lui si mai multe sticla de alcool. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Imaginile teribile descriu un traseu CIUDAT, pe care anchetatorii nu reusesc inca sa il explice.

Razvan Ciobanu a plecat, tarziu in noapte, din statiunea Mamaia spre o destinatie inca necunoscuta, a ales alta ruta decat cea spre autostrada, a trecut prin statiunea Corbu si inainte de localitatea Sacele, a parasit, inexplicabil, drumul.

Desi terenul accidentat ar fi trebuit sa-l faca sa franeze, designerul a intrat cu toata viteza, intr-o zona accidentata.

Citeste si: Cei care au petrecut alături de Răzvan Ciobanu aseară au rupt tăcerea: „I-a promis că va reveni și…”

Citeste si: A cui era mașina în care a murit Răzvan Ciobanu? „El nu avea mașină”

Citeste si: VIDEO| Localnicii care l-au găsit pe Răzvan Ciobanu fac declarații cutremurătoare! Ce au găsit în mașina creatorului de moda

Nimeni nu stie, deocamdata, ce a fost in mintea designerului, cert e ca a pornit la drum, singur, cu masina unei prietene. Criminalistii au verificat amanuntit autoturismul si au gasit la bord actul de identitate al unui barbat din Calarasi, o suma importanta de bani si mai multe sticle de alcool.

Fara sa aiba insa un indiciu despre unde ar fi vrut sa ajunga, anchetatorii au sunat la ultimul numar pe care designerul l-a apelat.

Anchetatorii n-au terminat inca masuratorile la fata locului si, neoficial, banuiesc ca designerul ar fi mers 3 kilometri pe camp. Intrebarile fara raspuns sunt insa multe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si