VIDEO - Aranjamentele superbe din florării și cărțile sculptate, cadouri perfecte

Domnilor, primăvara asta aveți de unde alege - de la aranjamentele superbe din florării, până la cărți sculptate în formă de flori. Iată câteva sugestii.

Author: Iulian Ciurea luni 01 martie 2021 , 16:11

flori speciale
Aranjamente superbe de flori pentru luna femeilor[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Florile sunt cele mai frumoase surprize în luna femeilor. Florăriile din capitală au pregătit aranjamente superb e multicolore si parfumate.

„Pregătim cutii cu flori de primăvara, cu lalele, zambile și pentru un plus de parfum pe lângă frezii, avem ginster”, spun floriștii.

Anul acesta, floristii au combinat florile de primăvară cu flori unice, speciale.

Martie este luna in care toate doamnele si domnisoarele vor sa se simta iubite, iar domnii darurile care sa le impresioneze, intre care martisoarele-florale sunt la mare cinste.

În florării e plin de aranjamente superbe cu flori și nu numai pentru 1 și 8 Martie

Preturile sunt pe masura aranjamentelor.

”Mini roze, tranfadirasi, mini gerbera, costă 220 de lei, fructe, flori, proseco, o combinatie care place foarte mult, este la 300 de lei”, spun floriștii.

La fel de elegante dar care rezistă mult mai mult sunt florile sculptate din carti. Alexandru Pascu, profesor de meserie și soția lui, realizează de doi ani aceste minunății care necesită timp și îndemânare.

Daca vreți să dăruiți o astfel de carte trebuie să o comandați online și să achitați sume începînd de la 150 lei, în functie de model.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si