VIDEO| Asfaltează pe ploaie, se opresc pe soare

Cum 2020 este an electoral, lucrările de infrastructură de prin localităţi sunt grăbite! Aşa se face că asfaltul se toarnă şi pe ploaie pentru a recupera timpul pierdut. Experţii spun că lucrările ar trebui întrerupte când vremea nu este favorabilă, dar asta nu se întâmplă mereu.

Author: R.B. miercuri 17 iunie 2020 , 19:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ploaie trece, leafa merge şi asfaltul... se toarnă pe acest trotuar, indiferent de condiţiile meteorologice. Specialiştii cred că e o loterie. Apa de sub stratul de asfalt s-ar putea evapora. Asta într-un caz fericit. La fel de bine, lucrarea poate ceda. Pe Bulevardul Timisoara s-a turnat asfalt pe ploaie, dar când apare soarele şi norii de furtună se îndepărtează, muncitorii au dispărut şi utilajele sunt trase pe dreapta.

Cele câteva ore de vreme bună de miercuri n-au fost valorificate de muncitori. Ne mutăm în altă zonă a Capitalei. În asfaltul proaspăt turnat se formează deja mini-lacuri de acumulare.

Citeste si: VIDEO| Relaxare după cum vrea fiecare

Citeste si: Cea mai mare temere a lui Theo Rose de când a rămas însărcinată: „E greu de trăit, nu e ușor să fii femeie gravidă”. Artista a dezvăluit totul- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

O altă zonă în care muncitorii s-au grăbit şi au asfaltat pe ploaie. Ba chiar unul dintre muncitori a turnat asfaltul cu lopata, într-o groapă plină cu apă.

Nu e de mirare că lucrarea nu a ieşit tocmai bine.

Utilajele de asfaltare au fost părăsite miercuri. Cine ştie, poate că soarele, atât cât a apărut în timpul zilei, nu le prieşte muncitorilor! Astfel de lucrări vedem prin tot Bucureştiul.

Citeste si: VIDEO| Mașina de serviciu le-a fost sicriu. Doi polițiști au murit într-un cumplit accident

Canalizarea nu face faţă. Sau, în alte cazuri, înclinarea drumului nu permite ca apa să se scurgă.

Ploile din aceste zile au fost un test pentru infrastructura României. Un test picat cu brio în multe localităţi.

Citeste si: Maria Ghiorghiu anunță prăpădul! Veștile despre vreme, care îți vor da fiori


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si