VIDEO -Astrologii ne arată ce culori ne ajută să avem energii pozitive

Culorile contează enorm. Astrologii ne spun ce culori trebuie sa purtăm in functie de fiecare zi a saptamanii pentru a avea parte de energii pozitive.

Author: Iulian Ciurea vineri 25 decembrie 2020 , 14:23

culori astrologi
Astrologii știu ce culori trebuie să purtăm în funcție de ziua săptămânii[Sursa foto: Click]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Nu de multe ori ne-am pus intrebarea fiecare ce culoare ne poate potenta creativitatea si ne poate ajuta ca in fiecare zi a saptamanii sa ne desfasuram cu forte

proaspete, cu forte noi orice activitate, sa putem sa ne sporim abundenta, sa putem sa avem o stare buna”, spun astrologii.

Culorile purtate zilnic sunt foarte importante

Iar raspunsul l-au gasit in functie de corelatia dintre planete si fiecare zi a saptamanii.

LUNI- ALB SAU VERDE

Ziua de luni este patronata de luna. luna guverneaza zodia rac. iata o energie foarte buna si foarte benefica pentru noi, ziua de luni este foarte bine sa purtam culoarea alb sau verde care ne poteneaza si ne ajuta pentru a avea mai multa creativitate si a duce sarcinile la bun sfarsit.

MARTI- ROSU

Ziua de marti este patronata de planeta marte. marte guverneaza zodiile berbec si scorpion. Culoarea care este bine sa o purtam intr-o zi de marti este culoarea rosu. Rosu poteneaza pentru fiecare spiritul de lider de inovatie de tot ceea ce inseamna initiativa si ne ajuta sa avem o stare foarte buna.

MIERCURI- VIOLET, NEGRU, BLEUMARIN

Ziua de miercuri este patronata de mercur. Mercur guverneaza zodiile gemeni si fecioara. Într-o zi de miercuri este bine sa purtam culorile violet, negru, bleumarin care ne ajuta pe foarte multi sa comunica, sa fim mai aproape de libertatea de a ne exprima si ne ajuta sa avem o zi frumoasa.

De ce duminica trebuie să purtăm culori precum portocalui și roșu

JOI- ALBASTRU

Ziua de joi este patronata de Jupiter. Jupiter guverneaza zodiile sagetator si pesti, iar culoarea care este benefica pentru a o purta intr-o astfel de zi este culoarea albastru. Asadar pentru toti cei care vreti sa fiti mai deschisi,sa aveti o zi senina, puteti purta aceasta culoare.

VINERI- GALBEN, ROZ

Ziua de vineri este patronata de venus.venus guverneaza zodiile taur si balanta iar intr-o zi de vineri este bine sa purtam culorile galben, roz care inunda in efluvii si care ajuta sa fim mai visatori, mai deschisi pentru a imbratisa iubirea.

SAMBATA- MOV INCHIS; VIOLET; INDIGO

Ziua de sambata este patronata de saturn. saturn guverneaza zodiile capricorn si varsator. Într-o astfel de zi este bine sa purtam culori cum ar fi mov inchis, violet, indigo. aceste culori ne poteneaza spiritul artistic, transpormator si deschis pentru a intelege energiile universului.

DUMINICA- PORTOCALIU, ROSU

Ziua de duminica este patronata de soare. soarele guverneaza zodia leu, intr-o astfel de zi este bine sa purtam culori cum ar fi portocaliu, rosu, culori ce ne potenteaza deschiderea, receptivitatea ,caldura si ne face pe fiecare sa fim mult mai blanzi si mai deschisi pentru a ne desfasura activitatile specifice acestei zile si pentru a ne odihni.

In concluzie, potrivit astrologilor, culorile ne ajuta pe fiecare sa putem sa ne intelegem, sa avem o stare mai buna, sa ne simtim mult mai deschsi pentru a imbratisa si pentru a duce la bun sfarsit orice activitate.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si