Distracția unor tineri din Bistrița Năsăud s-a încheiat tragic după un accident rutier teribil. La volan era un tânăr de șaisprezece ani care ar fi furat mașina de la părinți și a plecat la plimbare cu alți șapte prieteni. Adolescentul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu autoturismul. Pasagerii au fost grav răniți, iar tânărul care era la volan a murit. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional,

a transmis Cristian Sabbagh.

Erik a pierit într-un grav accident rutier după ce a furat mașina părinților

Sunt ultimele imagini surprinse înainte de accidentul mortal. Tânărul aflat la volan, în vârstă de doar șaisprezece ani, nu avea permis de conducere. A profitat că părinții erau plecați de acasă și a luat mașina ca să se plimbe cu alți șapte prieteni spre Dealul Negru.

Toți s-au înghesuit în autoturism, inclusiv în portbagaj. În localitatea Petriș, adolescentul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina.

Salvatorii au activat planul roșu de intervenție. Unul dintre pasageri, în vârstă de șaptesprezece ani, a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă în stare critică. Alte două echipaje ale serviciului județean de ambulanță au preluat un băiat și o fată, ambii de șaptesprezece ani, în stare gravă.

Ceilalți patru au scăpat ca prin minune, doar cu câteva zgârieturi. Din nefericire, pentru tânărul aflat la volan nu s-a mai putut face nimic.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

Erik era pasionat de ATV-uri și obținuse permisul de conducere pentru categoria B1. Colegii de liceu și profesorii sunt în stare de șoc. Nimeni nu se aștepta ca teribilismul băiatului să ajungă atât de departe.

„A zis ieri că vrea să iasă la o plimbare cu mașina pe deal”, a spus unul dintre colegii lui Erik.

„Era minunat, era unul dintre cele mai bune persoane pe care le-am cunoscut, era un suflet foarte pur și nu făcea rău nimănui. Era pasionat de mașini, de ATV-uri, de viteză în general. Tot timpul purta protecție și cască, avea grijă, nu știu ce s-a putut întâmpla”, a spus o colegă de-a lui Erik.

„Era jovial, cu poftă de viață. Colegii îl apreciau pentru acest lucru, din cauza, probabil a teribilismului, a lucrurilor care sunt inerente tinereții a vrut să epateze puțin”, a spus o profesoară.

Citeste si: Gagea și Alexandra, din nou împreună? Cum a fost sărutul din Camera roșie: „Am avut o noapte turbată. Vreau să zic că m-am odihnit foarte bine.”- kfetele.ro

Citeste si: Momente memorabile pe Arena Națională. Membrii trupei Coldplay, gest inedit pentru Babasha, în a doua seară de concert- VIDEO- radioimpuls.ro

Tragedie provocată din teribilis[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Ceilalți adolescenți sunt și acum internați în spital. Cinci dintre ei sunt la spitalul din Bistrița, în stare stabilă. O tânără a fost transferată la spitalul pentru copii din Timișoara, iar o altă adolescentă a fost supusă unei intervenții chirurgicale la spitalul din Cluj-Napoca.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si