Vehiculul era plini cu nuntași care se îndreptau spre restaurantul unde ar fi trebuit să aibă loc petrecerea, informează canalul de știri Vilaweb.

Toți pasagerii au fost răniți

În urma accidentului, mai bine de jumătate dintre pasageri sunt internați în spital, potrivit Direcției Generale de Protecție Civilă (DGPC). 

Citeste si: Vladimir Putin a semnat o nouă doctrină navală pentru Rusia

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Accidentul s-a produs sâmbătă după-amiază, când autocarul s-a răsturnat într-o curbă închisă, pe drumul care ducea spre restaurantul Ca n’Alzina, unde urma să aibă loc nunta.

Citeste si: Nuntă încheiată la spital: mireasa și mai mulți invitați au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au mâncat la restaurant

Cei douăzeci și trei de răniți au fost transferați la diferite spitale din Catalonia: o persoană în stare gravă la Spitalul Bellvitge și alta, tot în stare gravă, la Spitalul Parc Taulí din Sabadell.

Trei persoane au rămas încarcerate în autocar, dar au fost salvate ulterior de pompieri. 

Au fost mobilizate douăzeci și cinci de unități, printre care trei elicoptere SEM, elicopterul echipei mixte SEM-Pompieri și doi psihologi de urgență. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si