Anul electoral 2024 începe cu scene de violență între politicieni. Au avut loc îmbrânceli, injurii și scandal general în ședința Consiliului local Curtea de Arges, după cum transmite Adrian Jătăreanu, corespondentul Stirile Kanal D.

Citește și: VIDEO- Baronul local din Gorj, prins de 4 ori fără permis, internat în spital pentru o expertiză psihiatrică

În imaginile de mai jos, se văd disputele din sala de ședințe, cu injurii și împingeri.

Unul dintre participanți aruncă cu apă spre celălalt și sunt la un pas de bătaie.

Nu au fost persoane ranite, dar situatia conflictuala aplanata momentan este departe de a se incheia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Consilierii locali s-au luat la harță din cauza împărțirii banilor. Politicienii au fost la un pas de bătaia generală.

Scandal general la ședința Consiliului Local Curtea de Arges 

Ședința Consiliului Local Curtea de Arges a fost marcată de un scandal în care au fost implicați mai multe persoane intre care si viceprimarul orașului și șeful de la Serviciul Piețe.

Incidentul a avut loc în timpul dezbaterilor pe doua proiecte controversate. Nemulțumiți de modul în care se derula ședința, mai mulți cetățeni și consilieri locali au început să protesteze, solicitând o mai mare transparență și respectarea procedurilor legale.

La un moment dat viceprimarul și șeful de la Piețe au reacționat violent aruncându-se cu injurii și amenințări la adresa celor care își exprimau nemulțumirea astfel ca sedința Consiliului Local de la Curtea de Argeș a luat o întorsătură nedorita.

S-au aruncat cuvinte jignitoare și au avut loc îmbrânceli astfel ca si principalul punct care viza discuția bugetul pentru anul 2024 s a transformat in scandal.

S-a solicitat transparență, responsabilitate și respectarea legii,dar au fost scandal,urlete, injurii, jigniri. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si