Bătrânul în vârsta de 71 de ani ieşise la plimbare împreună cu un prieten, în parc. La un moment dat, ar fi traversat o alee cu pistă amenajată pentru biciclete, fără să se asigure, şi a fost izbit în plin de o trotinetă electrică. Impactul a fost atât de puternic încât omul a căzut secerat la pământ. Pe trotinetă se afla un alt bărbat, în vârstă de 53 de ani, despre care martorii spun că ar fi avut viteză.

Bărbatul a fost lovit de trotineta electrică, spun martorii

Prietenul bătrânului a fost cel care a chemat disperat echipajele de salvare. Medicii l-au găsit pe bărbat conştient, însă rănile suferite au fost mult prea grave, iar inima sa nu a mai bătut pentru mult timp.
"Starea bărbatului s-a deteriorat, a fost resuscitat, instabil respirator, fiind ulterior declarat decesul", spune Adriana Bunilă, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Buzău.

Citeste si: VIDEO| Accident cumplit în Alexandria. Minor la volan: O mamă și un copil au fost spulberați

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Bărbatul era pensionar şi fost învăţător. Întreaga comunitate îl plânge acum pe dascălul despre care spun că avea o inimă de aur.
"Un om excelent. Păcat că s-a dus", spun oamenii.
Răvăşită de durere, fiica bătrânului a postat pe facebook un mesaj emoţionant.
"Cu etică, răbdare şi înțelepciune, a format generații după generații, lăsând amprenta în diferite școli, unde a fost dascăl. Avea miere pe buze cu sfaturile lui pentru toți, chiar și pentru cei care-l dezamăgeau uneori.

(...) Acum, e o stea şi străluceşte pe cer, undeva lângă Dumnezeu", a scris ea.

Bărbatul care a ucis cu trotineta, anchetat penal

Bărbatul care a provocat accidentul este cercetat acum penal pentru ucidere din culpă. În ultima perioadă, problema trotinetelor electrice a devenit una cât se poate de serioasă în ţara noastră. Deşi producătorii le limitează electronic viteza, cei care le cumpără le modifică, pentru a fi mai rapide, ceea ce le transformă într-un adevărat pericol.

Citeste si: VIDEO| Un preot face senzație pe rețelele de socializare

"Merg cu viteză foarte mare. Și peste mine era să dea unul. Intră prin păduri, pe alee, nu se uită unde merg", spun localncii.
Pentru a soluţiona problemele cauzate de trotinete, la începutul acestui an, Guvernul a adoptat mai multe norme pentru folosirea lor.

Citeste si: Ce a făcut What's Up înainte de a fi reținut: ”Avea un comportament cel puțin suspect”

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Horoscop zilnic, 25 octombrie 2024: Berbecii sunt hotărâți să își facă ordine în viață. Scorpionii se confruntă cu probleme de sănătate - radioimpuls.ro

Citeste si: O tânără a dispărut misterios după o petrecere din Spania. Poliția crede că a fost zdrobită și incinerată din greșeală- antena3.ro

"Să circule doar pe pista de bicicletă, unde există, iar în locurile în care nu există, să circule pe porţiuni de drum care au limita maximă de viteză admisă de 50 km la oră.

Pentru a se deplasa pe drumurile publice trebuie să aibă împlinită vârsta de 14 ani", precizează Brigada Rutieră.
În realitate, toate acestea sunt doar pe hârtie, pentru că mulţi dintre cei care circulă cu acest mijloc de transport nu cunosc legea sau nu ţin cont de restricţii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si