Seria de cumparaturi ar fi inceput, spun rudele unui batran de 92 de ani, dupa ce bietul om a ajuns la Spitalul de Urgenta din Targu-Carbunesti cu probleme grave.

Rudele batranului au adunat mai multe bonuri fiscale care atesta, spun ei, cumparaturile facute la indicatiile asistentelor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

In teorie, lucrurile sunt clare.

Daniel Surlea director CJAS: Spitalele au obligatia sa asigure pe perioada internarii toata medicatia si investigatiile de care un pacient are nevoie.

Practica, insa, ne demonstreaza ca sistemul de sanatate romanesc sufera de multe boli. Reprezentantii spitalului au pornit si ei o ancheta.

Banii n-ar trebuie sa fie o problema. Cel putin, nu la nivel de salarii majorate.

Cazul reclamat de rudele batranului operat este anchetat acum de cei de la DSP, de reprezentantii Casei de Asigurari de Sanatate si de Ministerul Sanatatii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si