VIDEO. Batran de 92 de ani, operat cu serul cumparat de rude

Serul fiziologic si glucoza au ajuns produse de lux in unele spitale din Romania! Medicii de la un spital din Gorj sunt acuzati ca au refuzat sa opereze un batran pana cand familia nu a cumparat din bani proprii solutiile pentru perfuzii. Culmea, omul era in stare grava, cu o complicatie aparuta in urma altei operatii!

D.S., miercuri 15 mai 2019 , 19:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Seria de cumparaturi ar fi inceput, spun rudele unui batran de 92 de ani, dupa ce bietul om a ajuns la Spitalul de Urgenta din Targu-Carbunesti cu probleme grave.

Rudele batranului au adunat mai multe bonuri fiscale care atesta, spun ei, cumparaturile facute la indicatiile asistentelor.

In teorie, lucrurile sunt clare.

Daniel Surlea director CJAS: Spitalele au obligatia sa asigure pe perioada internarii toata medicatia si investigatiile de care un pacient are nevoie.

Practica, insa, ne demonstreaza ca sistemul de sanatate romanesc sufera de multe boli. Reprezentantii spitalului au pornit si ei o ancheta.

Banii n-ar trebuie sa fie o problema. Cel putin, nu la nivel de salarii majorate.

Cazul reclamat de rudele batranului operat este anchetat acum de cei de la DSP, de reprezentantii Casei de Asigurari de Sanatate si de Ministerul Sanatatii.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si