VIDEO | Bătută până la comă pofundă de soțul ei, psiholog la Poliția de Frontieră

O asistentă medicală din Vaslui a ajuns la spital în comă de gradul 4 după ce a fost bătută crunt de soțul ei, fost polițist. Deși uniforma ar fi trebuit să-l recomande pentru conduita exemplară, bărbatul care este, în prezent, psiholog la Poliția de Frontieră a adus-o în pragul morții pe cea căria îi jurase iubire veșnică.

Author: D.S. marți 10 decembrie 2019 , 20:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Trecuți de prima tinerețe, cei doi soți din Vaslui păreau îndrăgostiți unul de altul, ca-n prima zi. În cea mai recentă fotografie, postată de ea pe contul de socializare, stăteau îmbrățișați cu spatele la apus.

Imaginea cuplului perfect s-a dovedit însă a fi doar o aparență.

În ultima vreme, soții aveau certuri aprinse și presa locală relatează că între ei, ar fi apărut altcineva, o a doua femeie pe care bărbatul, psiholog la Poliția de Frontieră, ar fi cunoscut-o la serviciu. În loc să ia o decizie matură, fostul polițist și-a bătut soția până a adus-o în pragul morții.

Ionuț Nistor, purt. cuv. Spitalul Parhon Iași: Este o pacientă în stare generală foarte gravă, comă profundă, admisă direct în secția de Terapie Intensivă

Șansele să își revină din coma profundă sunt mici, anunță chiar medicii, care o țin în viață numai cu ajutorul aparatelor.

În eventualitatea în care supraviețuiește, femeia va avea nevoie de transplant de rinichi pentru că organele vitale împreună i-au fost distruse de-o cauză necunoscută. Inițial, s-a crezut că blocajul a fost provocat de-o otravă pe care victima ar fi înghițit-o însă ulterior, medicii au evitat să se pronunțe asupra speculațiilor.

În prezent, ancheta polițiștiilor se conturează în jurul acuzațiilor de vătămare corporală și violență în familie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si