VIDEO - Bazine cu apă termală și trasee montane noi în județul Bihor

Relaxarea a fost cuvântul de ordine in acest weekend în Bihor. Turiștii s-au înghesuit pe trasee montane abia inaugurate dar și în bazinele cu apă termală.

Author: Iulian Ciurea luni 17 mai 2021 , 15:03

relaxare bihor
Relaxare în peisaje de vis - un motiv în plus ca să vizitați județul Bihor[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Lipsa măștii de pe fețele oamenilor a scos la iveală zâmbetele tuturor. Mulți au preferat o escapadă la munte, pentru aer curat, iar cu acest prilej, amatorii de senzații tari s-au aventurat să parcurga noul traseu

de via ferrata din Cheile Cuților.

Când am ajuns la un punct de fixare a cablului, trecem o lonjă prima dată, apoi pe a doua, ca să avem întotdeauna cel puțin o lonjă pe clablu!

Și după explicațiile de rigoare ale alpiniștilor profesioniști, a început aventura!

Turiștii care au ales Bihorul s-au relaxat cu peisaje de vis, apă termală și trasee montane noi

270 de metri au avut de parcurs turiștii de pe un versant, pe altul, acțiune care, pentru unii, părea să fie imposibilă, în timp ce pentru alții a fost floare la ureche!

„A fost un traseu puțin dificil, dar mi-a plăcut foarte mult, adică, via ferrata a fost puțin dificilă dar împreună cu cei dragi nu am simțit dificultatea și ne-am distrat împreună”, spun turiștii.

În schimb, alții, mai puțin dornici de aventură, au preferat să se relaxeze în bazinele cu apă termală din Băile Felix. Spre exemplu, Andreea și Robert au venit din București special pentru o escapadă în weekendul ce marchează eliberarea de sub restrictiile pandemiei.

„Mi se pare extraordinar! Apa este atât de caldă! Au fost câteva zile ploioase și era genial, efectiv stăteam în piscină”, povestesc tinerii încântați.

Atâta timp cât vremea a fost frumoasă, weekendul relaxării a putut fi sărbătorit cum se cuvine în aproape toate colțurile țării!

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si