VIDEO - Bebelușul abandonat de mamă în frig își va găsi părinți

Individa care și-a abandonat bebelușul, in frig, în fața unei scări de bloc, a fost prinsă și reținută de polițiști. Mai are trei copii prin orfelinate.

Author: Iulian Ciurea joi 24 decembrie 2020 , 20:00

bebelus abandonat
Bebelușul abandonat de mamă în frig își va găsi repede părinți[Sursa foto: Ziarul de Vrancea]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

- De ce ați abandonat copilașul? Ați născut acasă? Mai aveți și alți copii? Știați că este în viață? Ați vrut ca el să moară? De ce l-ați lăsat așa dezbrăcat pe ciment?

Parcă surdă și mută la întrebările ziariștilor, individa care și-a abandonat fără milă de pruncul născut prematur în cel mai crud mod cu putință a ieșit de la poliție.

Bebelușul abandonat de mamă are deja candidați la posturile de părinți

Are 27 de ani și devenise mamă pentru a patra oară. De toți s-a lepădat- spun anchetatorii. Pe ultimul l-a lăsat pe stradă- într-o pungă. Le-a spus polițiștilor că ar fi crezut că e mort și de asta a recurs la oribilul gest.

Chiar dacă a fost abandonat, Cristian Ștefan, așa cum va fi botezat, este un copil dorit. Mai multe familii care i-au văzut povestea s-au oferit să îl adopte.

Îngerul lui păzitor- care l-a salvat de la moarte- îl vede ca pe un dar de la Dumnezeu și ar vrea cu tot dinadinsul ca micuțul să facă parte din familie...

Oamenii care l-au găsit vor ca bebelușul abandonat să facă parte din familia lor

- Cum ar fi să vină in familia dvs copilul?

- M-aș bucura din tot sufletul. Chiar nu am niciun fin, spune femeia.

- Am pierdut o sarcină la șapte luni jumate. Am fost insarcinată cu un baietel. Am zis ca e un cadou de Craciun, l-a găsit cumătra care trebuia sa ne boteze băietelul pe care l-am pierdut.
- Ce parere are sotul?

- E incantat. L-a gasit la scara, chiar langa masina noastra! A zis chiar e un dar de la Dumnezeu, spune femeia care vrea să-l adopte.

Micuțul este în continuare în incubatorul secției de terapie intensivă a spitalului Marie Curie. Medicii spun că starea lui e stabilă și speră să nu apară complicații.

 

 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si