Mulți oameni s-a declarat revoltați de imaginile postate online. Ei au invocat microbii care se aflau pe bancontele din pătuțul de la maternitate.

Citește și: VIDEO: Primul pinguin care a făcut o scanare RMN

După ce videoclipul a devenit viral, un comentator a scris: „Frate, tocmai ai creat o pătură cu bacterii pentru un nou-născut”.

Cu toate acestea, alții au subliniat că obiceiul poate fi unul cultural- dat fiind că oamenii din întreaga lume cred că a pune bani la nașterea unui copil înseamnă noroc pentru cel

mic.

Videoclip viral cu bebelușul învelit în bani

Părinții din întreaga lume au făcut o adevărată revoltă în online, după ce videoclipul a devenit viral, conform Daily Mail.

În imagini se vede cum un bărbat își acoperă copilul nou-născut cu bancnote de o sută de dolari- mulți părinți sunt speriați din cauza „păturii bacteriene”.

Citește și: Premieră într-o închisoare din Italia! Fetița unei românce a fost botezată acolo unde mama ei este privată de libertate

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Nou-născutul adormit este văzut întins într-un pătuț de la spital, în timp ce un adult- despre care se crede că este tatăl sau un membru al familiei- l-a acoperit cu o mulțime de bani.

În ciuda faptului că există și o pătură care acoperă corpul bebelușului, protejându-l pe copil de bancnotele de 100 de dolari, revolta s-a aprins pe rețelele de socializare.

Citește și: Bugetară-șefă, prinsă dormind la birou. Femeia primește și spor de condiții periculoase

Conform sursei citate, sute de comentatorii au subliniat cât de murdari sunt banii.

Potrivit TIME, bancotele de hârtie pot transporta mai mulți germeni decât toaleta din casă- și sute de specii de microorganisme pot trăi din banii în numerar zile întregi.

Oamenii și-au exprimat pe Twitter indignarea față de microbi. O persoană a spus: „Frate tocmai a creat o pătură cu bacterii pentru un nou-născut”.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Un fost fotbalist a rămas paralizat după ce a consumat o băutură ce conținea substanțe interzise

Alți utilizatori online au glumit că sistemul imunitar al bebelușului va fi probabil întărit după ce a fost expus la atâtea bacterii de la o vârstă atât de fragedă.

Comediantul James Andre Jefferson Jr. a reacționat la videoclipul viral, spunând: „Bebelușul nu a venit pe lume de mai mult de 28 de minute și tu îl scoți afară, într-o ploaie de bani murdari. Ai putea la fel de bine să mergi la coșul de gunoi, să iei niște șervețele și să le arunci pe fața copilului tău dacă tu crezi că este în regulă”.

Bebeluș în pătura de bani dolari

Bebeluș în pătura de bani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si