În imagini se observă cum în miez de noapte trei indivizi, înarmați cu bâte și macete se năpustesc ca niște bestii asupra altor patru bărbați care tocmai ieșire dintr-un magazin din zona Unirii. Una dintre țintele atacului sălbatic pare a fi Roger Bogdan cunoscut în capitală drept bodyguardul vipurilor.
Le face față agresorilor. Cu toate că încasează lovituri zdravene rând pe rând îi pune la pământ.

Martorul care a filmat scenele a povestit jurnaliștilor de la cancan.ro că bătăușii aveau la ei macete și cuțite.

Citeste si: Primele imagini cu Cristina Șișcanu, la întoarcerea de la Survivor România! A fost întâmpinată de Mădălin Ionescu și de fetița lor! Fotografii emoționante

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Citeste si: Însărcinată la 13 ani cu un băiețel de 10 ani:"A fost ideea lui"

Atunci, mi-am dat seama că băiatul respectiv este Roger. Eu, fiind un obişnuit al cluburilor de noapte, nu aveam cum să nu-l recunosc. A fugit să-şi ajute prietenii, dar a observat că şi el este urmărit. Erau mai multe persoane, cu cagule pe faţă, înamraţi cu cuţite, bâte săbii, tot arsenalul.

Unul dintre ei a încercat să-l lovească, fără milă, cu o macetă. Roger s-a apărat ca un leu."
“Măcelul” ar fi durat câteva secunde- după care atacatorii, deşi erau mai mulţi, au ales să fugă ca să scape de furia sportivului.
Pe internet găsim înregistrări în care Roger Bogdan apare alături de sportivi binefăcuţi, mulţi dintre ei bodyguarzi în cluburi de fiţe. Alături de oamenii săi, cum sunt numiţi tinerii, Roger Bogdan ar fi aplanat mai multe conflicte care se puteau lăsa cu victime.

Citeste si: Coronavirus: mai contagios decât se așteptau specialiștii, se transmite chiar și atunci când nu dă simptome

Citeste si: Ștefan Stan, despre momentul în care a fost victima unui accident rutier: „Aveam o mașină destul de scumpă. Mașina daună totală. Nu știm cine, a fugit.”- kfetele.ro

Citeste si: Electric Castle 2024. Programul zilei de vineri a festivalului. Cine urcă pe main stage- radioimpuls.ro

Ca bodyguard, este obişnuit să stea în spatele VIP-urilor pe care le protejează şi să intervină doar atunci când e nevoie. A ajuns, totuşi, în atenţia presei mondene când a fost angajat de Leo de la Strehaia. Cel numit "Prinţul Ţiganilor" a considerat că viaţa îi este pusă în pericol, aşa că Roger Bogdan a stat alături de el mai mult timp. Dealtfel, bodyguardul este chiar finul lui.
Incidentul în care acesta a fost implicat e doar unul din evenimentele sângeroase petrecute pe străzile capitalei. Recent, capul clanului Sportivilor- Bebino- a fost atacat cu sabia de un rival şi a fost rănit serios în urma atacului.
Iar în Piaţa Constituţiei, chiar lângă cele mai importante instituţii ale statului, a avut loc un război în toată regula între interâlopi, în urma căruia o persoană a murit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si