Băut și supărat că i-a fost stricat cheful, unul dintre agresori s-a năspustit cu un cuțit spre un agent și l-a rănit. Dacă-i întrebi, spun că victimele ar fi ei, de fapt. Acuză că au fost snopiți în bătaie după ce polițiștii i-au încătușat!

Iată cele două fiare care s-au dezlănțuit cu toată puterea lor atunci când au văzut agenții la poartă.

Polițiștii veniseră în toiul nopții, sesizați de vecini, după ce mai multe persoane petreceau în stradă cu muzică lăutărească și urlete de răsuna tot cartierul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal uriaș în casa Puterea Dragostei! Bianca e la cuțite cu Berna

Indivizii erau băuți

Potrivit unor surse din anchetă, indivizii erau băuți bine când agenții le-au cerut politicos să oprească tărăboiul. Nici gând, și-ar fi spus cei doi bărbați care au devenit extrem de violenți. El ar fi avut în mână un cuțit și s-a repezit spre polițiști, rănindu-l pe unul dintre ei.

Când nu dă cu pumnul și nu face uz de arme albe, agresorul obișnuiește să se filmeze cum aruncă cu bancnotele, semn că are putere.

Cei doi viteji au fost imobilizați și încătușați, iar când i-au văzut puși la pământ, consoartele au pornit un scandal monstru.

Unul dintre indivizi, cel care l-ar fi rănit pe polițist a ajuns la spital de la secție. El susține că ar fi fost lovit de agenți- în schimb- polițiștii spun că a fost vorba de o simplă problemă medicală.

În această după amiază a ajuns în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru ultraj. Celălalt bărbat este cercetat în libertate... și ne-a povestit varianta lui din noaptea scandalului.

Citeste si: Descoperire șocantă la Timișoara. Producea arme ilegale la imprimantă 3D

Măsuri pentru polițiști

Ca să nu mai existe dubii în astfel de cazuri ministrul de Interne vrea să cumpere bodycam-uri pentru polițiștii din stradă care să fie prinse de uniformă și să filmeze toată intervenția. Contractul a fost semnat deja, iar valoarea aparaturii e de 19 milioane de lei.

Citeste si: Margherita de la Clejani a fost luată crunt la mișto! Vezi cine a zis că maimuța fetei Clejanilor e mai inteligentă decât ea!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si