”A fost haos pe aeroportul din Cluj, după ce scannerele de securitate s-au defectat, iar 43 de pasageri au rămas în terminalul de plecări pentru că avionul nu i-a mai așteptat. Disperați oamenii au cerut soluții și lămuriri, însă atât reprezentanții aeroportului cât și cei de la compania aeriană au ridicat din umeri și și-au cerut scuze. În cele din urmă, pasagerii lăsați în urmă au fost nevoiți să își plătească alte bilete de avion, pentru un alt zbor”, a transmis Radu Andrei Tudor.

Pasagerii, supărați de eroare

Oamenii ar fi trebuit sa ajungă la Paris, dar o parte dintre pasageri nu au mai putut urca in aeronavă pentru că nu au reușit să ajungă la timp în zona de îmbarcare. Comandantul avionului a decis să plece după ce ar fi așteptat 40 de minute peste ora de zbor stabilită.

”Am întrebat că avionul ne așteaptă? Nu ne-a dat niciun răspuns nicicare. Vă așteaptă, vă așteaptă au zis. După 2 ore de stat în picioare ne-au scos afara din aeroport. Am înțeles după 3 ore de așteptare că nu au mers mașinile care studiază bagajele și avionul s-a dus, ne-a lăsat pe toți. Cu bilete, cu copii...și asta s-a întâmplat acuma...vă spun drept, trebuia să fiu la Paris deja, trebuia să aterizez”, spune cineva.

Citește și: "Este oribil acolo, să nu mergeți niciodată". Cea mai ieftină stațiune din Spania, capcană pentru turiștii străini?

Scannerele pentru bagaje s-au blocat, așa că o parte din pasageri au fost controlați manual. Angajații aeroportului au redeschis vechea zonă de securitate pentru a continua verificările. 43 de oameni au fost rămas la Cluj, fără alte explicații.

Domnule pleacă avionul? Nu știu, A dat din umeri, s-au uitat cum mă uit la dumneavoastră. După aia a venit și a spus nu. La toate 3 liniile de security am întrebat și ne-au zis să stăm liniștiți că avionul de Beauvais nu pleacă fără noi.

Și pe urmă a venit cineva să ne zică că a hotărât căpitanul că pleacă fără noi. Vi se pare normal? Noi nu am plecat, noi am stat și am așteptat o soluție. Ne-ați asigurat că aeronava nu pleacă. Toate liniile de securitate...Astea au fost asigurările pe care le-am avut din partea companiei aeriene ”, povestesc oamenii.

Suparăți, oamenii au cerut lămuriri de la compania aeriană care a transmis că personalul aeroportului este de vină pentru situația creată.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Nimeni nu își asuma, adică toată lumea își cere scuze și fiecare dă vina pe altul” ,mai zic ei.

În cele din urmă, oamenii au fost nevoiți să cumpere bilete pentru alt zbor.

”320 de euro pentru două persoane sunt 600 de euro să plătim, plus că am plătit biletele pe care deja le-am pierdut”,  spune o familie.

”Dar dumneavoastră de ce ați făcut treaba asta pe experiența și pe banii noștri? Ne-ați trimis să...nu au fost destule porți? Suntem tratați mai rău ca animalele...în

2024!”, mai adaugă cineva.

”Îmi pare rău că sunteți chiar așa. Nu e omenește ce ați făcut cu noi. Vă spun drept”, explică supărat un domn.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Premieră în țara noastră! Avion, transformat de un român în restaurant. Cum va fi amenajat și când va fi deschis publicului?

Defecțiunea a apărut din cauza lucrărilor de extindere a terminalului de pasageri, care în aceste zile sunt în plină desfășurare pentru a fi finalizate la termen. Instalația electrică ar fi fost surpasolicitată și astfel aparatele ultramoderne s-au blocat.

Astăzi sistemul a fost repornit și funcționează în condiții normale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si