VIDEO - Campionii de kempo ne învață exerciții bune pentru imunitate

Iarna ne putem crește imunitatea dacă petrecem mai mult timp în aer liber.Chiar dacă vremea este friguroasă, campionii de kempo ne învață ce exerciții să facem

Author: Iulian Ciurea vineri 19 februarie 2021 , 13:47

yamato zahari
Yamato Zaharia și colegii lui ne învață ce exerciții să facem pentru imunitate[Sursa foto: OK! Magazine]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Este foarte bine să ne antrenăm în aer liber mai ales că am purtat măștile atâta timp, organismul deja nu se mai poate obișnui cu aerul pe care îl respirăm”, crede Yamato Zaharia.

Vânt, zăpadă, viscol sau alte intemperii nu pot le pot răpi bună dispoziție luptatorilor de kempo. Și cum mișcarea e esențială într-un stil de viață sănătos, frații Zaharia și ceilalți colegi ai lor din lotul campionul ne arata cum isi intaresc ei imunitatea.

Exerciții pentru imunitate alături de campionii de kempo

„Să alerge, să meargă, să meargă să facă niște abdomene, genuflexiunui mai ales că dacă vin la munte sunt și echipați adecvat”, spun campionii de kempo.

Sportivii combina exercițiile în aer liber cu remedii care intăresc organismul.

„Acesta este un apărat de electrostimulare și ultrasunete care ajută partea musculară, el având și o lovitură musculară, în același timp face și un drenaj limfatic”, explică un sportiv.

Terapiile complementare sunt benefice în această perioadă. Ele echilibrează metabolismul, întăresc imunitatea, tonifica muschii, dar și relaxează.

La aceasta se adauga sauna cu infrarosii, folosita pentru diferite tratamente si pentru detoxifierea organismului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si