Pe un frig de crăpau pietrele- zeci de bucureșteni au făcut coadă la o farmacie- unde accesul e limitat ca să fie evitată răspândirea infecției. Ca să reziste- unii și-au procurat cafele și ceaiuri fierbinți...

„Nu-i nicio problema, nu trebuie sa rezolvam treaba asta? Asa daca nu, ne imbulzim toti si ne imbolnavim, murim colo la poarta, nu mai sunt locuri la ATI!”, spun cei conștienți de pericol.

La fel ca dânsul gândesc și autoritățile care ar putea impune astfel de restricții ș-n magazine. Ca să nu mai intre lumea buluc s-a găsit o posibilă soluție- care e pusă deja în practică în județul Argeș!

Capitala este în pragul carantinei din cauza numărului uriaș de infectări

Coșurile de cumpărături cu roți ar putea fi limitate ca număr, iar cele de mână complet interzise- astfel, numărul de clienți care se vor afla în interior va fi mult mai mic.

Doar că afară haosul va fi la el acasă- cred mulți.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Vor fi cozi mai mari, dar in magazin trebuie sa intre doar cei care fac cumpărături, restul ii asteptam afara, cel mai bine! Ar trebui să facem cumva să cumpăram cat mai mult o data!”, spun oamenii.

Însă temerea cea mare e ca nu cumva Bucureștiul să intre în carantină- așa cum a spus-o răspicat Vlad Voiculescu- cel care ar urma să fie viceprimarul Capitalei.

„Secțiile ATI sunt pline. Dacă lucrurile continuă așa, cu siguranță va trebui luată în considerare, inclusiv, solicitarea de carantină!”, spune Voiculescu.

Revoltați- unii bucureșteni se răscoală împotriva tuturor restricțiilor.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„E o prostie, o mizerie politică, este gripa tradițională, a copilăriei, eu în mizeria asta politică nu cred, să ne închidă că asta și-au dorit, după alegeri să fim închiși”, cred unii.

„În general, toată conducerea din România, nu se gândește cu sufletul la omul care trebuie să înghită tot ce fac ei!”, susțin alții.

Infectări pe bandă rulantă în Capitală. Unii cred că e o conspirație

„In mod categoric nu putem vb de eliminarea restrictiilor. Respectandu-le nu vom lua masuri dure. toti vrem sarbatori relaxate. Controalele au scazut pentru ca fortele au fost angrenate la alegeri. Alegerile s-au terminat, suntem cu toate efectivele calati pe respectarea masurilor in vigoare”, spune prefectul Capitalei.

Între timp- capitala s-a confruntat cu un număr record de noi cazuri de infectări- 1946! Bucureștiul a ajuns pe locul doi, la nivel național, cu o rată de infectare de aproape 7 la mia de locuitori.

În Ilfov sunt în continuare 10 localități în carantină- Otopeni, Corbeanca, Popești Leordeni, comuna Berceni, Clinceni, Bragadiru, Chiajna, Dobroiești, Măgurele și Mogoșoaia.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si