VIDEO | Carmen Dan și Viorica Dăncilă, cândva bune prietene și vecine de bloc, mai târziu colege, iar acum rivale! Reportaj inedit din orașul natal

Pare un scenariu de film - dar e realitatea traita de ministrul mazilit al Internelor - Carmen Dan - si premierul Viorica Dancila.

A.N.C, duminică 21 iulie 2019 , 20:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Disputa dintre ele a ajuns pana la Videle - orasul natal. Mama lui Carmen Dan vorbeste in exclusivitate despre tot acest razboi politic.

Din fata blocului din Videle - Maria Mihaiescu - mama fostului ministru de Interne Carmen Dan - isi plange singuratatea si ne povesteste cat de tare a lovit-o la suflet felul in care fiica ei a fost remaniata.  Mai ales ca Viorica Dancila si Carmen Dan fusesera odinioara vecine de bloc si prietene.

Carmen Dan e laudata si de vecini

In acelasi bloc statea pe vremuri si Viorica Dancila. Era inevitabil ca disputa dintre cele doua sa nu aiba ecou si aici.

Magdalena spune ca o cunoaste pe Viorica Dancila de 35 de ani.

Ne marturiseste ca mereu s-au inteles bine - ba chiar au umblat impreuna in pelerinaje - pe la manastiri.

Orasul Videle - e aproape in moarte clinica

Aici - multi se zbat in saracie in blocuri darapanate si fara locuri de munca.

In orasul natal - in urma celor doua doamne care din Videle au ajuns sa preia fraiele guvernului - raman carute trase de cai in locul masinilor parcate - si rufele intinse pe sarma in fata blocului.

Ele rar mai calca pe aici - fiind preaocupate cu problemele tarii si cu razboiul politic.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si