VIDEO - Casă de vedetă: Andreea Marin, în grădina ei de vară

Casă de vedetă, cu Dana Luțu. Astăzi vom merge în vizită la Andreea Marin. Iată cum arată grădina ei superbă!

Mircea Pop, luni 27 iulie 2020 , 13:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Andreea Marin a deschis porțile grădinii sale de vară unde găsim animăluțele, dar și mirodenii din toată lumea. Cu această ocazie, vedem ce înseamnă pentru ea o cină ușoară.

  Șoc în lumea muzicii românești: A murit răpus de coronavirus


  Abonează-te pe

  Partenerii nostri
  kanald.ro
  Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
  spotmedia.ro
  Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
  spotmedia.ro
  USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
  b1.ro
  Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
  infoactual.ro
  CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
  infoactual.ro
  Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si