VIDEO | Casă ridicată ilegal, demolată cu scandal. Jandarmii au intervenit

Scandal mare într-o localitate din judetul Arges. Asta dupa ce Starețul Mănăstirii Cetățuia Negru Vodă a venit cu un executor judecătoresc să pună în aplicare sentința de demolare a unei case ridicate ilegal pe domeniul lăcașului de cult. Pentru a-i ține în frâu pe localnici, autoritățile au apelat la ajutorul jandarmilor.

D.S., vineri 01 noiembrie 2019 , 14:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Locatarii casei ridicate ilegal pe un teren al manastiri Cetațuia Negru Vodă au fost scoși de jandarmi cu forta din imobilul care trebuia evacuat și totodată dărâmat. Oamenii legii au fost solicitați să țină în frâu și vecinii care s-au dezlănțuit când au văzut excavatorul pe ulițele din satul Cetățeni. 

Supărați că rămân fără casă locatarii imobilului s-au luat la ceartă cu starețul mânăstirii

În septembrie 2018, starețul Mănăstirii Cetățuia Negru-Vodă a câștigat în instanță dreptul asupra terenului pe care a fost ridicată ilegal casa din Cetățeni. Preotul spune că le-a cerut de nenumărate ori oamenilor care locuiau acolo să plece. Dar pentru că aceștia nu s-au conformat, părintele a cerut ca oamenii să fie executați silit.

Citeste si: De unde provin hainele și bucățile de asfalt din curtea ororilor

Liderul comuntății de romi a încercat să găsească o soluție pentru ca familia evacuată astfel incat să nu rămână sub cerul liber în prag de iarnă. 

MARIAN NEAGOE - LIDERUL ROMILOR DIN ZONA MUSCEL: Nu ai voie sa evacuezi iarna. Cerem o amanare de 15 zile. Unde evacuezi, unde il duci?

Pănă la urmă casa a fost dărâmată în ciuda explicațiilor romilor.

Pe langa faptul ca era construită ilegal, casa a fost amplasata chiar lângă un stalp de electricitate care trecea prin acoperiș.

Starețul mănăstirii are de gând să repete acest episod și cu alți localnici care au ridicat case ilegal, pe terenul care aparține lăcașului de cult.

Citeste si: VIDEO | Un preot din Constanta a baut pana a vazut negru in fata ochilor. Chiar in Postul Pastelui, preotul a intrat cu masina in gardul unei case


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si