„Printre adepții acestui trend este și Cătălin Botezatu. Designerul ne-a explicat de ce își face unghiile cu ojă neagră încă de la 19 ani”, a transmis Simona Pătruleasa.

Cătălin Botezatu, adeptul unghiilor negre

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai apreciați designeri din România, are un stil aparte și este mereu o apariție interesantă. În ultimul timp, unghiile sale negre au atras atenția fanilor.


„Eu am la picioare de ani, cred că de peste 30 de ani. Nu este o modă pe care am dat-o eu. Este un trend mondial, global aș putea spune”, a spus designer-ul.
Potrivit specialiștilor, trendul capătă tot mai multe amploare.

Citește și: VIDEO- Goblenul cu diamante, o activitate de relaxare. Cum ne putem transforma peste noapte în mici artiști

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu muncește la 17 ani pentru a-i trimite bani de azil tatălui ei, după ce fostul milionar a pierdut tot!- wowbiz.ro

Pentru creatorul de modă, vopsirea unghiilor este o modalitate de a se exprima artistic. Moda există deja peste Ocean printre vedetele internaționale.
„Aproape majoritatea luptătorilor MMA au la picioare ojă neagră pentru a-și proteja unghia de anumite micoze, de anumite boli pe care le iau din sălile de sport, din saune din bazine, deci are și aceasta forma de a proteja”, a mai spus Cătălin Botezatu.
Românii sunt însă reticenți.


„La picioare e ok, că nu se vede, la mâini e problemă”, a spus o persoană.
Moda unghiilor colorate la bărbați datează încă din Antichitate. În zilele moderne, trendul a fost făcut popular de vedetele de muzică rock, însă acum este purtat de vedete din toate domeniile. Printre starurile care s-au alăturat trendului se numără Johnny Depp sau Cristiano Ronaldo.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si