Extrem de tăcut, serios și cu privirea tăioasă, dar fără să plece capul în pământ, Gheorghe Dincă a ajuns încă o dată în fața procurorilor DIICOT.

LOREDANA SALOMIA- REPORTER STIRILE KANAL D: Gheorghe Dincă a participat timp de trei ore la percheziția informatică ce s-a făcut asupra unui telefon mai vechi găsit în locuința lui. Mai exact, acesta a asistat la momentul în care anchetatorii încercau să găsească toate contactele din agenda telefonică pentru a-și da seama dacă există posibili complici sau ce legături avea Dincă cu persoanele pe care le avea

salvate în agenda telefonică.

Ce au găsit anchetatorii în telefonul lui Gheorghe Dincă

Procurorii vor astfel să refacă fiecare mișcare a celui supranumit monstrul din Caracal. Pe cine a sunat, de câte ori și mai ales de ce.

Potrivit unor surse din anchetă, într-unul din telefoanele individului ar fi fost depistate peste 30 de convorbiri avute cu puțin timp înainte ca Alexandra Măceșanu să dispară.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Citeste si: Ce le-a cerut Gheorghe Dincă gardienilor din Jilava: “Aduceți-mi-o în celulă”

Printre numerele apelate unul ar fi fost al șefului de la Serviciul Permise Olt.

Iar discuțiile ar fi avut la bază- în mare parte- vânzarea unui teren.

Dincă a avut însă și alte cartele prepay pe care le folosea, dar și un laptop în care anchetatorii au dat peste fotografii deocheate cu adolescente minore.

La ieșire Dincă a fost din nou ferit de ochii presei. A fost scos rapid și ascuns minute bune în spatele unei mașinii până când duba arestului central a ajuns să îl preia.

Ce au găsit anchetatorii în telefonul lui Gheorghe Dincă. Avocat: Fetele ar fi în viață

În tot acest timp- avocatul familiei Măceșanu vorbea despre o teorie tot mai des vehiculată în spațiul public. Aurel Moldovan susține că fetele ar fi în viață, însă autoritățile n-ar fi interesate să le găsească. Tocmai din acest motiv- familia Aexandrei ar fi angajat detectivi particulari care să le caute, inclusiv peste graniță.

Percheziția informatică de astăzi vine la doar câteva zile după ce Gheorghe Dincă a fost audiat de ofițerii FBI care au încercat să contureze un profil psihologic al individului pentru a-și da seama de cât timp plănuia odioasele crime în serie și dacă acționa singur sau avea complici, fie din familie, fie din exterior.

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată- radioimpuls.ro

Citeste si: Gheorghe Dincă a ieșit din pușcărie! Unde se află acum criminalul

Între timp, rezultatele preliminare ale expertizei psihiatrice au arătat că Gheroghe Dincă a avut discernământ când ar fi ucis-o pe Alexandra Măceșanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si