Ce le-a cerut Gheorghe Dincă gardienilor din Jilava: “Aduceți-mi-o în celulă”

Gheorghe Dincă a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru a fi supus unei expertize psihiatrice. Medicii vor stabili dacă ”Monstrul din Caracal” a avut sau nu discernământ atunci când le-a sechestrat și ucis – așa cum a declarat în fața anchetatorilor – pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Mai mult, lui Gheorghe Dincă i se va întocmi și un ”profil” de către specialiști ai FBI, doi dintre aceștia făcând o analiză comportamentală a criminalului.

R.B., vineri 11 octombrie 2019 , 16:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Până când vor sosi toate rezultatele, iar ancheta va înregistra și alte puncte de reper esențiale, Gheorghe Dincă stă singur în celulă și are anumite doleanțe. Criminalul din Caracal a dorit să stea de vorbă cu un preot și, suplimentar, conform unor surse judiciare, a cerut… o Biblie, scrie cancan.ro.

Citeste si: Mama Luizei este disperată! Femeia le cere proxeneților italieni să i-o dea pe Luiza la schimb!

Gheorghe Dincă a fost reținut, inițial, în arestul IPJ Olt. A fost transferat, apoi, în arestul Capitalei, iar apoi a fost mutat la Jilava. Apar unele schimbări în comportamentul lui Gheorghe Dincă, fiindcă, așa cum declară o sursă din cadrul anchetei, simte că nu mai poate deține controlul.

Citeste si: VIDEO | Gheorghe Dincă, adus la DIICOT. Motivul pentru care se află, din nou, în fața anchetatorilor

Mai mult, îi este teamă de ceilalți deținuți și îi acuză pe aceștia că îl amenință și că îl scuipă.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si