OANA LIS: Detox am tinut mai mult asa cand eram cu atacuri de panica, nu puteam sa mananc si cumva mancam doar ciorbe si sucuri si am facut 6 luni asa.

ROXANA CIUHULESCU: Da, sa stii ca am tinut si detox si dieta, am avut cred ca doua perioade in viata mea cand am luat proportii. Culmea, nu dupa sarcina, cum multa lumea s-ar astepta, cu sarcina am slabit foarte natural.

Lupta impotriva kilogramelor in plus continua. Daca unele dintre vedetele de la noi au tinut regim strict de alimentatii, altele au ales sa dedice multe ore sportului.

IOANA SIMION: Dieta am mai tinut, detox nu, trebuie sa recunosc ca nu am facut.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Ensar Duman este cel care stie cel mai bine ce inseamna centrele de detoxifiere din Turcia.

ENSAR DUMAN: Un detox corect? Asta inseamna ca trebuie sa mancam cu atentie. Detox-ul inseamna ca nu trebuie sa mancam dupa ora 6.00, trebuie sa consumam cat mai multe lichide.

NICOLETA NUCA: Am incercat. Eram curioasa sa stiu cum e, cum te simti. Adevarul este ca ajuta foarte mult din cand in cand.

Mai ales dupa sezonul rece cand tindem in mod fiziologic sa mancam cumva mai consistent si mai mult.

Mai in gluma, mai in serios, pentru unii, regimul strict este o piatra grea de incercare.

OANA ROMAN: Am si fost la detox. Nu mi-a placut in mod special, iar diete de-a lungul vietii ca orice om, am tinut tot felul de diete, dar cea mai buna a fost tot infometarea, iti spun eu.

ANDREEA TONCIU: Am incercat, da, dar, este greu, cu toate ca trebuie sa tin dieta pentru ca am trecut de o anumita varsta si trebuie sa ma mentin. Nu-mi prea place sportul, eu sunt o fata foarte sincera.

Un stil de viata sanatos inseamna implicare si ajutorarea semenilor. Chiar daca a fost o seara festiva, Ensar Duman a dorit ca toata atentia sa fie catre cazul fiului lui Kamara care este diagnosticat cu tripareza spastica si pentru care omul de afaceri turc a organizat o licitatie. Toti banii castigati au fost directionati catre centrul medical unde micutul Leon se trateaza.

KAMARA: Eu consider ca e un cadou sa fim cu totii impreuna si sa ne bucuram impreuna de ziua lui. Pentru ca cel mai important cadou pentru un prieten este prezenta prietenilor lui. Da, intr-adevart este vorba si despre un moment caritabil.

ENSAR DUMAN: Acum, Kamara este alaturi de mine pentru alti copii pe care ii voi ajuta din acest motiv este si aici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si