VIDEO | Ce planuri are Ion Surdu, câștigătorul Exatlon

S-a intors de la Exatlon cu planuri mari! Ion Surdu a revenit la Cluj si deja a inceput antrenamentele la sală. Prezent la un festival al sportului, Ion a fost vedeta zilei.

D.S., luni 17 iunie 2019 , 13:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La fel ca pe traseele de la Exatlon, Ion Surdu a fost incurajat si aplaudat de public in timp ce participa la o demonstratie de cross training. Castigatorul Exatlon a fost vedeta evenimentului care promoveaza sportul.

Sincron Ion Surdu- castigator Exatlon, sezonul 3: Am venit pe partea de pregatire fizica pentru sportivii de contact, am venit sa facem un antrenament demonstrativ, mai bine zis.

Printre exercitiile din circuit, Ion a fost oprit de fanii .

Din Republica Dominicana, Ion Surdu s-a intors acasa la Cluj langa prietenii si colegii sai din clubul MMA Transilvania.

Imediat dupa intoarerea in tara Ion si-a reluat activitatea sportiva si are planuri serioase pentru urmatoarea perioada.

Ion Surdu: Am planuri foarte mari si, cu siguranta, in scurt timp sau anul acesta o sa mai auziti de numele meu in lumea sporturilor de contact. Dar la anul, sper sa va pregatesc o surpriza placuta pentru toti. 26:05

Pana atunci castigatorul Exatlon a facut miscare si s-a distrat la Sports Festival.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si