Cristian Ovidiu Popescu este procurorul din Olt care a oprit descinderile in casa groazei pe motiv ca nu avea mandat de perchezitie.

Era trecut de ora 1 noaptea si se pierdusera deja ore pretioase si vitale din operatiunea de salvare a copilei de 15 ani- care a sunat de trei ori la 112 sa implore ajutor.

Potrivit raportului ministerului de Interne, atunci politistii localizasera casa lui Gheorghe Dinca, iar un adjunct de la IPJ Olt a propus sa se intre in forta, avand in vedere ca aveau in fata un

grav caz de rapire, sechestrare si viol.

Procurorul- insa- a refuzat, pe motiv ca nu ar fi putut preleva probe in lipsa unui mandat de perchezitie. Asa ca au asteptat sa se faca lumina si abia la 6 dimineata au descins, dar fata nu a mai fost gasita.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Consiliului Superior al Magistraturii a decis, joi, suspendarea lui din functie.

Pana acum- insa- nu putem vorbi de pedepse. Seful Politiei din Olt- demis din functie- nu are nici remuscari, nici griji. Omul spune ca oricum trebuia sa se pensioneze si deja a depus actele.

Seful Politiei Romane- Ioan Buda- pedepsit si el- s-a intors de unde a plecat, de la carma Politiei de Frontiera.

Intre timp, de la Bucuresti, Inspectia Judiciara face o verificare aspra a dosarele de viol sau disparitii cercetate in ultimii ani in Olt.

Nelu Genes spune ca fiica lui a fost rapita, acum 20 de ani. Nimeni n-a fost in stare sa o gaseasca, iar dosarul de disparitie a fost clasat.

N-a patit nimic inca ofiterul care a raspuns apelului disperat al Alexandrei.

Ministrul interimar de Interne- Mihai Fifor- ii scuza atitudinea revoltatoare de care s-a uimit o tara intreaga. Mihai Fifor spune ca agentul ar fi avut trei apeluri in asteptare, de aceea a repezit o pe copila sechestrata care-i implora ajutorul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si