VIDEO | Ce spune fratele lui Radu Mazăre despre presupusa evadare din închisoare! ”Condiții absolut inumane”

Fratele lui Radu Mazăre a vorbit despre presupusa evadare din închisoare a acestuia!

A.V., sâmbătă 18 mai 2019 , 16:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Fratele lui Radu Mazăre a declarat faptul că el nu ar fi evadat din închisoare, ci a solicitat către director să i se ofere condiții mai bune în închisoare, astfel că este transferat.

  „Pot să vă spun că astăzi, la momentul la care noi vorbim, el este într-o procedură de mutare din pușcăria grea în care s-a aflat până acum într-o altă zonă a pușcăriei în care sunt condiții puțin mai bune. Acolo unde stătea el erau niște condiții absolut inumane. Era o cameră de 45 de persoane, fără paturi, fără nicio amenajare, cu o singură toaletă și cu un singur robinet cu apă. A făcut o solicitare către directorul închisorii să fie mutat în condiții mai bune și uite că a reușit”, a spus fratele fostului edil al Constanței, conform Libertatea.

  Radu Mazăre, arestat săptămâna trecută

  Fostul edil al municipiului Constanța, Radu Mazăre, a fost prins miercuri de autoritățile din Madagascar.

  Fostul primar al Constantei a fugit din Romania, unde se afla sub control judiciar, pe 30 decembrie 2017, și a ajuns în Madagascar, acolo unde avea mai multe afaceri. Mazăre acuzase la momentul fugii presupuse presiuni politice și spunea că a cerut azil politic în Madgascar.

  În prezent, autoritățile române urmează să discute cu cele din Madagascar detaliile unei eventuale extrădări, potrivit g4media.ro.

   

  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si