Am cheltuit 3,5 miliarde de euro anul trecut comandand produse online. O practica simpla, care prinde tot mai mult. Este, insa, important sa-i cunosti benefiicile!

Viteza de livrare a produselor creste tot mai mult. In primele luni din 2019, o comanda ajunge la client in mai putin de o zi si jumatate si se fac eforturi inclusiv pentru livrarile realizate in aceeasi zi! Anul trecut, media era de aproape 48 de ore.

Infrastructura este insa o piedica in calea firmelor de curierat. In marile orase, se izbesc de ambuteiaje. In afara, lipsesc autostrazile si drumurile expres.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cel mai simplu ar fi pe calea aerului. Livrarile cu drona sunt atent studiate de un important retailer din Romania, dar nu si pentru capitala.

Tudor Manea, vicepresedintele unui retailer: In zona de urbana, din ce observam, e un pic mai dificil sa faci livrari cu drona. Probabil in zona rurala vor fi o alternativa de a face astfel e livrari, va fi o alternatiova viabila si va aduce un plus valoare clientului.

In Australia, de plilda, dronele iti livreaza cafeaua cat este inca fierbinte.

Va mai trece insa ceva timp pana vom implementa o astfel de tehnologie si in Romania. Pana atunci, incercam sa intelegem apetitul tot mai mare pentru comertul online.

Se estimeaza ca, in 2020, comertul online va depasi bariera de 5 miliarde de euro. Deja inregistram printre cele mai mari cresteri din Europa in acest domeniu!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si