Panoul publicitar stradal, care măsoară 70 m în lungime și 50 m înălțime, a căzut peste o stație de combustibil și peste câteva case din zona Ghatkopar din Mumbai.

Citește și: Tragedie în Capitală! O femeie și-a pierdut viața după ce a fost acroșată de un autoturism, la intersecția a două bulevarde

Tragedia s-a petrecut în timpul ploilor abundente însoțite de rafale de vânt de luni seara, potrivit The Independent.

Imaginile de supraveghere au arătat structura metalică rupând acoperișurile mai multor mașini, și surprinzând zeci de oameni, înainte de a cădea la pământ.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Marți dimineață, un excavator continua să sape printre dărâmpturi, în timp ce salvatorii încercau să găsească supraviețuitori.

Peste 88 de oameni, scoși de sub panoul gigantic

Serviciile de pompieri, poliția, oficialii de intervenție în caz de dezastre și alte autorități sunt implicate în salvare, a declarat Brihanmumbai Municipal Corporation, organismul civic care conduce Mumbai, pe X.

„Un total de 88 de persoane au fost scoase de sub dărâmături, dintre care 14 au fost declarate decedate de medici, iar 31 au fost externate”, a declarat adjunctul Comandantului Forței Naționale de Ajutor în

Dezastre, Nikhil Mudholkar.

Persoanele rănite, lăsate în suferință sub panoul căzut

Oficialii din echipele de salvare au spus că nu au putut scoate cadavrele după ce le-au localizat, din cauza stației de benzină.

„Problema este că nu putem folosi echipamentul nostru de tăiere, deoarece aici există o pompă de benzină și e pericol de explozie”, a adăugat Mudholkar.

Ministrul-șef al statului Maharashtra, Eknath Shinde, a vizitat locul prăbușirii și a spus că panourile ilegale și periculoase din oraș vor fi îndepărtate.

"Este un incident foarte grav. Guvernul îl va investiga, iar persoanele responsabile se vor confrunta cu sancțiuni", a spus el reporterilor.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Cel puțin 14 oameni au murit striviți de un panou publicitar uriaș.

Cel puțin 14 oameni au murit striviți de un panou publicitar uriaș.

[Sursa foto: Twitter]

Imagini tulburătoare cu momentul prăbușirii panoului publicitar:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si