VIDEO -Centrul de vaccinare de la Romexpo, haos și ore întregi la cozi

A fost haos la centrul de vaccinare de la Romexpo, unde sute de oameni care trebuiau să se vaccineze au așteptat , timp de 6 ore, la o coadă uriașă.

Iulian Ciurea, luni 29 martie 2021 , 19:27

Criză de vaccinuri și haos la centrul de vaccinare de la Romexpo
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sute de oameni revoltați au umplut astăzi curtea centrului de vaccinare de la Romexpo. De la ora 9 dimineața și până la amiază, cei programați la prima doză și la rapel au așteptat cu orele într-un haos pe care nici jandarmii nu l-au putut tine in frau:

Acest

bărbat- programat pentru rapel- a fost nevoit să aștepte cu soția și cu copilul de nici 3 ani, într-o aglomerație sufocantă. Pe bordură au stat până când- epuizați de atâta haos- și-au cerut drepturile în prima linie.

Criză de vaccinuri și haos la centrul de vaccinare de la Romexpo

În timp ce așteptau unul langa altul, sub cerul liber, oamenii au primit foi pe care le-au completat pe genunchi, la propriu, într-o aglomerație sufocantă. În tot acest timp, au aflat că la centrul de vaccinare de la Romexpo nu mai sunt doze. Stocul care trebuia refăcut dis-de dimineață era blocat undeva în trafic:

După 6 ore de așteptare, serurile de la Pfizer au ajuns, iar rând pe rând, oamenii care și pierduseră răbdarea au fost chemați în interior

Haosul de la centrul de vaccinare s-a petrecut- culmea- chiar în dimineața în care pe aeroportul Henri Coandă sosea o nouă tranșă de vaccinuri Pfizer, dintr-un lot de 345 de mii de doze.

Acestea urmează să fie distribuite în București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Iași și Timișoara.

Pe măsură ce crește numărul celor vaccinați, crește și lista efectelor adverse. De curând americanii imunizați cu serul de la Pfizer ar fi ramas chiar si zile bune cu o senzație de gust metalic. La noi, însă, nu au existat până acum raportări oficiale așa că medicii evită să asocieze acest efect cu vaccinul:

„Exista o multitudine de cauze, eu pana acum nu am vazut vreo raportare oficiala in care sa se faca vreo raportare cu treaba asta,

dar exista, bineinteles, de la cauze locale pana la multe alte boli rare”, spune Carmen Naopteș, medic la centrul de vaccinare.

Românii continuă să vină la vaccinare. Nu sunt speriați de efectele secundare

Experții au solicitat un studiu urgent cu privire la acest efect secundar. Romanii, însă, s-au obișnuit cu efectele secundare și continuă să se programeze la vaccinare:

Nu, nu are rost să ne gândim la efectele adverse, mai degrabă ne gândim la avantaje!

Da! Știu despre efectele adverse, dar îmi asum riscul ăsta, trebuie

să termină odată cu prostia asta! Deci vaccinati-va si succes mai departe!”, spun oamenii.

Până în prezent 1,9 milioane de români s-au imunizat cu unul dintre cele trei vaccinuri existente în România. La nivel european, specialiștii susțin că imunitatea colectivă s-ar putea atinge până la jumătatea lunii iulie.

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si