Cand organismul are nevoie sa fie ajutat din exterior, ne va da el semne specifice. Trebuie doar să fim atenți la ele si sa stim sa le interpretam.

„În primul rand balonarea, constipatia, senzatia de prea plin, picioarele erematiate, umflate, asta inseamna ca pana la urma e vorba despre sare, despre prea multe grasimi saturate si-atunci organimsul are nevoie de acel respiro de o zi, doua, maxim 3 si numai conform recomandarii medicului”, spune specialistul în nutriție Lygia

Alexandrescu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Specialistul in nutritie ne atrage atentia sa tinem cont ca fiecare dieta de detoxifiere trebuie adaptata fiecaruia dintre noi. Unele dintre ele nu trebuie tinute timp indelungat, cum sunt dietele lichide.

Cura de detoxifiere, importantă pentru organism

”Vorbim despre sucuri, cele de fructe si de legume, dar doar cele facute in casa, stoarse si folosite si cu pulpa, nu doar sa ai zeama de la fruct, ci si pulpa si atunci ar putea deveni temporar o sursa de aliment echilibrat ”, explică Lygia Alexandrescu.

Detoxifierea se poate face si prin diete bazate pe alimente clasice.

„Sigur, exista si dietele pe baza de solide, adica 2-3 zile mananci doar orez fiert… Este tot o forma de detoxifiere, exista si clinici in strainatate”, spune Lyia Alexandrescu.

Corpul nostru are nevoie de o pauza pentru ca apoi sa functioneze la randament maxim.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si