VIDEO | Christian Sabbagh, membru de onoare al Ordinului Militar al Veteranilor din Teatrele de Operații

Războinicii care au învins moartea și au înfruntat cei mai temuți teroriști din Orientul Mijlociu l-au primit în rândurile lor pe colegul nostru Christian Sabbagh. Într-o ceremonie specială, ținută la Constanța, prezentatorul știrilor Kanal D a devenit membru de onoare în Ordinul Militar al Veteranilor din Teatrele de Operatii.

D.S., vineri 28 februarie 2020 , 14:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Într-o ceremonie emoționată ținută la Muzeul Militar Național "Ferdinand I" din Constanța, Christian Sabbagh a devenit membru de onoare în Ordinul Militar al Veteranilor din Teatrele de Operații.
 
Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D: Acești domni minunați, acești camarazi au o istorie în spate. Au trăit multe pericole. Marele pericol este reprezentat de acest terorism. Această vânătoare se face cu mari sacrificii și cu mari pierderi umane.

Citeste si: Reacția lui Christian Sabbagh la asasinarea generalului iranian: „Președintele american, Donald Trump, a făcut cea mai mare greșeală”

În astfel de teatre de operațiuni, moartea păndește la orice pas. Însă abia aici, militarii află cât de unită și puternică este familia lor.  

Colonel Vasile Vreme, președ. Ordinul Militar al Veteranilor din Teatre de Operații: Este un jurnalist de război, a fost în teatrele de operații. Și-a sacrificat viața, familia.

Citeste si: Christian Sabbagh, de 25 de ani în prima linie!

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si