VIDEO - Comercianții împodobesc vitrinele. Start la decorațiuni

Deja este forfotă prin magazine unde lumea caută brazi, decorațiuni și cadouri. Mulți comercianți au furat startul împodobirii vitrinelor

Author: Iulian Ciurea miercuri 18 noiembrie 2020 , 15:05

decoratiuni craciun vitrine sarbatori
Decorațiunile de Crăciun, deja în vitrine[Sursa foto: Canal 2]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ne oprim pentru început pe Calea Dorobanților.

Peisajul de aici pare desprins din basme. G ăsim deja la vitrine brazi de Crăciun împodobiți cu globuri prețioase. Până și farmaciile s-au îmbrăcat de sărbătoare.
Mergem apoi într-unul dintre cele mai mari hipermarketuri. Aici dăm peste un adevărat colț de poveste în care parcă au căzut toate decorațiunile din lume: spridiuși, reni, coronițe pentru uși, dar și globuri, betele sau cadouri atent ambalate.
„Pregătim sezonul pentru clienți într-un context atipic, contextul creat de pandemie, e adevărat, ne împovărează pe toți, dar ne dorim ca în acest an să aducem Crăciunul și magia Crăciunului în casele oamenilor. Dulciuri, produse, cozonaci, produse sezoniere de Crăciun au fost cele mai căutate și ne așteptăm să rămână în interesul clienților noștri și am păstrat produsele care au suscitat interesul anul trecut”, spun comercianții.

Comercianții au pus deja decorațiuni în vitrine. Startul sărbătorilor a fost dat

Iar oamenii au început deja căutările. Doamna- de pildă- a venit împreună cu cele 3 fiice să caute un brad artificial.
- Am avut unul de vreo 2,5 metri de vreo 12 ani, dar s-a deteriorat, l-am aruncat și acum suntem nevoiți să căutăm alt brad.
- E minunat ăsta!
- Vreți să îl cumpărați pe acesta?
- Da, ar fi minunat, dar nu știu dacă încape în casă!, spune o cumpărătoare.
„M-aș plimba în zonele astea cu globulețe, brăduți și jucărele de dimineața pâmă seara!”, spun oamenii.
„Noutatea acestui sezon o reprezintă stilul scandinav, adică decorațiuni de Crăciun din lemn, precum Moși Crăciuni, reni, brazi, turtă dulce, globulețe de brad transparente în interiorul cărora se află zăpadă artificială și evident nelipsiții colindători”, relatează reporterul Kanal D.

Și comercianții din mall-uri au montat deja decorațiuni

Și mallurile sunt gata de sărbătoare- la fel ca în fiecare an. Reprezentanții lor spun că într-o perioadă cruntă pentru omenire- măcar decorul să amintească de un Crăciun Fericit!
„Ceea ce se întmpla anii trecuți după 1 decembrie, anul acesta a demarat undeva la jumătatea lunii noiembrie, așadar deja avem în magazine accesorii cu care putem să ne întâmpinăm clienții”, spun comercianții.
La acest magazin, prețurile pentru decorațiunile de Crăciun pornesc de la 10 lei și pot ajunge la 200 de lei. Ștefania deja a intrat în febra pregătirilor.
„Chiar mă bucur mult că o să vină Crăciunul după acest an tumultos și foarte multe schimbări care au avut loc, sperăm să fie bine și Crăciunul acesta să fie ca toți ceilalți”, spun clienții.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si