VIDEO - Ofertele de Revelion și de Crăciun, adaptate pandemiei

Revelion în Maldive sau un Crăciun in Zanzibar la prețuri de criză. Pe toate le găsiți săptămâna aceasta la târgul de turism, mutat online din cauza pandemiei.

Author: Iulian Ciurea miercuri 18 noiembrie 2020 , 14:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Visul unui Revelion pe o plajă însorită poate deveni realitate chiar în anul pandemiei. Este provocarea agențiilor de turism care promit prețuri de neegalat, asigurare COVID și

siguranță mai presus de toate.
„Printre destinații se numără Turcia, Egipt, Maldive, Zanzibar, Cancun. Pentru destinatiile exotice Zanzibar si Maldive avem două chartere directe din București”, spun rerprezentanții agențiilor de turism.

Crăciun și Revelion pe plajă. Operatorii au găsit soluții în vremea pandemiei

La bordul avionului se va urca doar cu test negativ, iar destinațiile alese au o rată de infectare mult sub cea a României. Dar ce atrage cel mai mult doritorii sunt prețurile, mai mici decât în alți ani, pentru a atrage cât mai mulți clienți.
Pentru Zanzibar, de exemplu, costă 1299 de euro cu tot cu masa festiva de revelion.


Tot de la 1299 de euro pornesc prețurile și pentru Maldive. Mai puțin vom plăti pentru Turcia sau Egipt, destinații mai apropiate însă încărcate de istorie și cu peisaje de vis. Și în Dubai putem petrece 7 nopți plătind doar puțin peste 500 de euro. Toate sunt destinatii in hoteluri de 4 stele, unde oaspeții se vor simți în siguranță.

Putem spera la Crăciun și Revelion în destinații exotice

Industria turistică este și ea grav afectată de pandemie. Numărul rezervărilor din această perioadă a scăzut cu 60% față de anul trecut, chiar dacă...
„O vacanță în care se respectă măsurile poate insemna un risc mult mai mic decat orice zi obisnuita in orice oraș din România”, spun operatorii de turism.
Clienții pot lua legătura acum in pandemie cu un agent prin videocall și își pot planifica vacanța de vis in cadrul unui targ de virtual organizat de o agentie de turism. Evenimentul a început de luni și ține o săptămână, până duminică.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si